Τηλεόραση

Κάνε ότι κοιμάσαι – επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας αποφασίζει να τιμωρήσει τον Μάνο

Αύξηση επιτοκίων: Πόσο επιβαρύνονται οι δόσεις των στεγαστικών δανείων – Παραδείγματα

Δείτε τη συγκλονιστική συνέχεια της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Ο Λημνιός πιέζει την Βικτόρια να συνεργαστεί και της ζητάει μια τελευταία εξυπηρέτηση. Ο Ίσσαρης και η Άννα επισκέπτονται τον Μηνά στις φυλακές, για να τους δώσει στοιχεία που πιθανόν έχει σε ό,τι αφορά την εκτέλεση της Πολέμη. Ο Ματθαίος προετοιμάζει τον Νικόλα για αυτό που θέλει να κάνει. Ποιον σκοπεύει να τιμωρήσει προσωπικά; Με ποιον τρόπο θα το κάνει;

Κάνε ότι κοιμάσαι – Επεισόδιο 49ο

Το πτώμα της Πολέμη σοκάρει τον κόσμο που φοβάται τη δράση των τοκογλύφων και μπερδεύει ακόμα περισσότερο την αστυνομική έρευνα. Ποιος είχε να κερδίσει από τον θάνατό της; Ο Νικόλας ανησυχεί για την περίεργη χρονική σύμπτωση μετά την τελευταία συζήτηση που είχε μαζί της. Αναρωτιέται για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την εκτέλεση αυτή.

Ο Λημνιός πιέζει την Βικτόρια να συνεργαστεί. Θέλει μια τελευταία εξυπηρέτηση. Η Κατερίνα έχει βάλει στόχο να βοηθήσει τον συμμαθητή της που έμπλεξε λόγω της διακίνησης ουσιών που έκανε ο Τάκης. Ποια αποδεικτικά στοιχεία θα δείξει ο Λάκης στον Νικόλα σχετικά με τον φόνο του Χριστόφορου;

Κάνε ότι κοιμάσαι – Επεισόδιο 50ό

Ο Νικόλας είναι πλέον αποφασισμένος να τιμωρήσει ο ίδιος τον Μάνο και τους συνεργάτες του. Ο Ίσσαρης και η Άννα επισκέπτονται τον Μηνά στις φυλακές, για τα στοιχεία που πιθανόν να έχει σχετικά με την εκτέλεση της Πολέμη.

Η Νάσια πιέζει τον Στάθη και την Βικτόρια να μετακομίσουν μαζί τους. Η Κατερίνα φλερτάρει με τον άνθρωπο που έμπλεξε τον συμμαθητή της με την Αστυνομία, χωρίς να αναλογίζεται τις επιπτώσεις και τον πιθανό κίνδυνο.

Ο Ματθαίος προετοιμάζει τον Νικόλα για αυτό που θέλει να κάνει. Ποιον σκοπεύει να τιμωρήσει προσωπικά; Με ποιον τρόπο θα το κάνει;

Στον ρόλο της Πολέμη, της δικηγόρου του Μηνά η Ντόρα Μακρυγιάννη, στον ρόλο της ανακρίτριας Βάλβη η Ναταλία Τσαλίκη, στον ρόλο του Λημνιού, του προϊαταμένου της Υπηρεσίας Πληροφοριών ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και Βασίλης Ρίσβας στον ρόλο του Ματθαίου.

Η σειρά μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο. Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.