Τηλεόραση

Κατερίνα Καραβάτου: Τηλεοπτικό “διαζύγιο” με το Star – Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες;

Κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μαϊάμι: Αυτός είναι ο 21χρονος Ελληνας που αγνοείται -Τον αναζητά η οικογένειά του

Οριστικό τέλος στη συνεργασία της Κατερίνας Καραβάτου με το Star μετά από τέσσερα χρόνια γράφεται στις 9 Ιουλίου καθώς τότε πέφτει η αυλαία για την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου.

Εδώ και πολύ καιρό ακούγονταν διάφορα για το μέλλον της παρουσιάστριας με το κανάλι αλλά και το τι προτάσεις έχει εκείνη από άλλα κανάλια για συνεργασία.

Κατερίνα Καραβάτου: Τηλεοπτικό “διαζύγιο” με το Star - Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες;

Και ενώ κάποιοι την ήθελαν να συζητά με το Mega αλλά και το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη συνεργασία της με το Star, για πέμπτο χρόνο, τελικά, σύμφωνα με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τις εγκαταστάσεις στην Κηφισιά και τους μέχρι τώρα συνεργάτες της.

Κατερίνα Καραβάτου: Τηλεοπτικό “διαζύγιο” με το Star - Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες;

Έτσι, στις 9 Ιουλίου που είναι και η τελευταία μέρα για την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, λύνουν και τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Star επιθυμεί τη νέα σεζόν να έχει ένα ολοκαίνουργιο και φρέσκο πρόγραμμα με νέα και “άκαυτα” πρόσωπα. Μάλιστα, έχουν αρχίσει να την αναζήτηση εκείνων που θα βρεθούν στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του σταθμού. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Κατρελιάς και η Ελίνα Παπίλα, το ραδιοφωνικό δίδυμο σε σταθμό της Χαλκίδας που γνωρίζει εδώ και λίγο καιρό μεγάλη επιτυχία στους ακροατές, είναι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες της Κατερίνας Καραβάτου.

Δείτε στο βίντεο τι άλλο αποκαλύφθηκε: