Τηλεόραση

Masterchef 3: Ο «Χάμπος» κατοχυρώνει πνευματικά το «εν κουλί»

Masterchef 3: Ο «Χάμπος» κατοχυρώνει πνευματικά το «εν κουλί»

Πουλάει την ατάκα που τον έκανε διάσημο

Ο παίκτης του MasterChef 3, Χάμπος, έγινε διάσημος και αγαπητός στα social media για την ατάκα του «εν κουλί» η οποία έγινε viral από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε στον «αέρα».

Έτσι ο γκεστ πλέον παίκτης του MasterChef 3 Χαράλαμπος Κοτσώνης αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Όπως ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, βρίσκεται ήδη στη φάση της κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων της περίφημης φράσης.

Ο παίκτης όμως, έφτιαξε και ποτήρια με αυτή την ονομασία και τα πουλάει έναντι του ποσού των 20 ευρώ με δυνατότητα αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Για όσους ενδιαφέρθηκαν για το αν πωλείται το ποτήρι μου, μπορώ να σας πω οτι επειδή είμαι στην διαδικασία να πάρω τα πνευματικά δικαιώματα του “εν κουλί” πλέον , μπορούν να το παραγγείλουν εύκολα μεσώ της @gotshirtscy έχω το link στο Bio μου εδώ στο instagram!

Όσο για για την “υψηλή” τιμή του που άκουσα, είναι με την ίδια λογική που βρίσκεις τα ίδια ποτήρια στα γνωστά καφέ παντού!

Συν ότι αυτό είναι και για ζεστά και για κρύα, η καλύτερη ποιότητα που βρήκα παγκύπρια και environmental friendly, θα χαρώ να δω story σας με το ποτήρι μου σύντομα».

Masterchef 3: Ο «Χάμπος» κατοχυρώνει πνευματικά το «εν κουλί»