Τηλεόραση

Νέα είσοδος στο Bachelor – «Και από το πουθενά βλέπω ένα αγγούρι όρθιο»

Lockdown: "Παγωμάρα" στην αγορά - Άγνωστο και αβέβαιο το μέλλον

Θερμή υποδοχή… δεν είχε η νέα παίκτρια στο Bachelor!

Οι κόντρες και οι διαμάχες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες του Bachelor καλά κρατούν αλλά, από το επεισόδιο της Πέμπτης και έπειτα, ακόμα μια θηλυκή παρουσία εισέβαλε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Ο λόγος για την

Ύστερα, λοιπόν, από την Άννα, στο Bachelor βρέθηκε και η 23χρονη διαιτολόγος Στέλλα!

Τα σχόλια, δε, που δέχθηκε από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του Bachelor – πίσω φυσικά από την πλάτη της – έμοιαζαν φαρμακερά μα, αν μη τι άλλο, τηλεοπτικά απολαυστικά!

«Παιδιά, μπήκε καινούργια! Θα κλάψω μαλ@κ@, δεν γίνεται αυτό» αναφώνησε η Αντζελίνα μόλις την είδε να μπαίνει στη βίλα του ριάλιτι. «Και από το πουθενά, τόσο ωραία που τα λέγαμε, βλέπω ένα αγγούρι όρθιο με φόρεμα και μακριά μαλλιά να είναι μέσα» πρόσθεσε, αμέσως μετά, στην κάμερα.

Με τη σειρά της, η Ραφαέλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πραγματικά ελπίζω να είναι εφιάλτης αυτό που βλέπω στα μάτια μου! Ελπίζω να ξυπνήσω και να είμαστε πάλι 8».

«Πιστεύω πως με την παρουσία μου θα ταρακουνήσω τις ισορροπίες του σπιτιού» τόνισε η νέα παίκτρια του Bachelor. «Μου περνάει παγερά αδιάφορη! Δεν με ενδιαφέρει καν η ύπαρξη της! Προφανώς και δεν πιστεύω ότι κινδυνεύω από την καινούργια παρουσία της Στέλλας» πρόσθεσε, αιχμηρά, η Ραφαέλα.

Μένει να δούμε αν και πόσο θα αντέξει στο Bachelor η νέα παρουσία…