Τηλεόραση

Νίκος Πουλμέντης: Ο σεφ μιλάει ανοιχτά για την εποχή που έφτασε ένα βήμα από τον θάνατο

Νίκος Πουλμέντης: Ο σεφ μιλάει ανοιχτά για την εποχή που έφτασε ένα βήμα από τον θάνατο

Ο διακεκριμένος σεφ Νίκος Πουλμέντης αποκαλύπτει τα όσα έζησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν οι γιατροί διαπίστωσαν πως κεντρική αρτηρία της καρδιάς του, ήταν φραγμένη…

Ήταν αναμφίβολα με από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του. Οι μέρες που η αγωνία για τη ζωή του, χτύπησε κόκκινο. Ο σεφ Νίκος Πουλμέντης πήγε σε γιατρό, για ένα σπυράκι που είχε στην πλάτη και λίγα 24ωρα αργότερα βρέθηκε στο χειρουργείο καθώς ήταν φραγμένη η κεντρική αρτηρία της καρδιάς του. Σήμερα είναι υγιής και χαμογελάει. Μιλάει για τα παιδιά και την οικογένειά του και τους στόχους που βάζει για το μέλλον. Η αισιοδοξία για το αύριο έχει επιστρέψει.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/11) ο Νίκος Πουλμέντης. Ο διακεκριμένος σεφ περιέγραψε το πώς ένας άγνωστος Έλληνας τον βοήθησε να βρει δουλειά στη Νέα Υόρκη όταν ήταν αποφασισμένος να γυρίσει στην Ελλάδα, μιλάει για την κόρη του Μαριάννα Πουλμέντη, που συμμετείχε στο ελληνικό MasterChef, ενώ σοκάρει με την περιγραφή του για την ημέρα που έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο.

«Έχω 4 παιδιά. Η μεγάλη μου κόρη από τον πρώτο μου γάμο πήγε στο ελληνικό MasterChef. Τα πήγε πολύ καλά αλλά δεν τα κατάφερε με το θέμα της ψυχολογίας. Αυτά τα προγράμματα έχουν πολλή ψυχολογική πίεση, την πίεσαν και αγριεύτηκε σαν παιδί», δηλώνει ο Νίκος Πουλμέντης.

«Σαν μαγείρισσα έχει ταλέντο, είναι καλή. Μου ζήτησε συμβουλές, το τελευταίο γλυκό που έκανε ήταν δικό μου. Είναι διστακτική με το να έρθει στην Αμερική αλλά το σπίτι είναι πάντα ανοιχτό», συμπληρώνει ο γνωστός σεφ, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Πριν από 6 χρόνια ακριβώς κάπνιζα σαν φουγάρο και πάω σε έναν γιατρό να βγάλω ένα σπυράκι που είχα πίσω στην πλάτη. Μου λέει: θα πας να κάνεις κάποιες εξετάσεις, γιατί θα σε κοιμήσω για να σου το αφαιρέσω, έχει μολυνθεί», περιγράφει για πρώτη φορά δημόσια ο Νίκος Πουλμέντης για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Μου κάνει ένα καρδιογράφημα ο γιατρός και μου λέει: πες μου τώρα ποιος είναι ο στενότερος συγγενής σου, πεθαίνεις. Δίνω το τηλέφωνο της γυναίκας μου και έψαχναν νοσοκομείο να με στείλουν. Εγώ δεν ένιωθα τίποτα αλλά είχα 99% φραγμένη την κεντρική αρτηρία της καρδιάς. Μου πέρασαν stent, περνούσαν οι τελευταίες σταγόνες και τη γλίτωσα στο χιλιοστό», καταλήγει στην αφήγησή του ο Νίκος Πουλμέντης.

ΠΗΓΗ newsit.gr