Τηλεόραση

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είπε τον Στέφανο Κασσελάκη, Παύλο, και έγινε χαμός στον αέρα

Ένα σαρδάμ ήταν αρκετό για να γίνει χαμός στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ, καθώς ο ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης αποκάλεσε κατά λάθος τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, Παύλο.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής άδραξαν την ευκαιρία και αναφερόμενοι στο σαρδάμ του Δημήτρη Παπαδημούλη για τον Στέφανο Κασσελάκη, σημείωσαν: «Καλά τα λέτε, Παύλος Κασσελάκης είναι το σωστό». Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναφερθούν στη στήριξη του Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης στη συνέχεια ζήτησε να υπάρχει ντιμπέιτ ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είναι απαραίτητο να γίνει ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και πιστεύω ότι και οι δύο οφείλουν να δεχτούν, διότι θα βοηθήσει την ενότητα και την προοπτική του χώρου» σημείωσε.
Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις χθεσινές εκλογές η οποία – όπως είπε – αποτελεί «ένα μήνυμα ελπίδας και ευθύνης για το ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι έχει σφυγμό».

Αναφέρθηκε και στο προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζοντας πως αυτό «δίνει έναν πόντο στον κ. Κασσελάκη, αλλά θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο δεύτερος γύρος είναι τελειωμένος».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «στήριξα και θα ξαναστηρίξω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Η διαφορά είναι λιγότερη από 9 μονάδες. Υπάρχει ένα ποσοστό 20% που συγκέντρωσαν οι άλλοι 3 υποψήφιοι που τέθηκαν εκτός, υπάρχει και μια δεξαμενή μελών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήγαν να ψηφίσουν».

Ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση για τον κίνδυνο διάσπασης σημείωσε πως οι 145.000 που πήγαν και ψήφισαν «μας έδωσαν μια ισχυρή εντολή ενότητας».

Τέλος ο κ. Παπαδημούλης κατήγγειλε ότι η Έφη Αχτσιόγλου δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες έντονες σεξιστικές επιθέσεις και ο κ. Κασσελάκης ομοφοβικές.

ΠΗΓΗ newsi.gr