Τηλεόραση

Ο παρουσιαστής δεν την άντεξε και έκοψε την εκπομπή στον αέρα

Κτηνωδία στην Κρήτη: Πα-τέρας βiαζε την 14χρovη κόρη του. Φοβήθηκε ότι έμεινε έγκυος το κoριτσάκι

Αυτή είναι η χειρότερη καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Danielle Bregoli γνωστή και ως Cash Me Outside ήταν μέχρι πρόσφατα η πιο ενοχλητική καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή. Όμως φαίνεται πως δεν ήταν τίποτα μπροστά στην 21χρονη Bailey που ανάγκασε τον γνωστό παρουσιαστή και ψυχολόγο Dr Phil να κόψει την εκπομπή στον αέρα και να την διώξει.

 

Στο επεισόδιο «I’m In Love With Someone From My Social Media Who I Never Met», η 21χρονη Bailey ισχυρίζεται ότι ερωτεύτηκε μια κοπέλα από ένα τιτίβισμα της στο Twitter την Jasmine.

Ωστόσο, η Jasmine λέει μια άλλη ιστορία καθώς υποστηρίζει ότι η Bailey την παρενοχλούσε στο διαδίκτυο με μηνύματα, βίντεο και γυμνές φωτογραφίες.

Τελικά ο Dr Phil έφερε την Jasmine και τη Bailey πρόσωπο με πρόσωπο ώστε η Bailey να συνειδητοποιήσει ότι αυτή η «σχέση» ήταν μόνο μέσα στο κεφάλι της. Το αποτέλεσμα ήταν η συζήτηση να γίνει ακόμα πιο δυσάρεστη για όσους την παρακολουθούσαν.

Και ότι επακολούθησε ήταν ακόμα χειρότερο με την Bailey να κατηγορεί μέλη της παραγωγής και ακόμη να υπαγορεύει στον Dr Phil ποιους μπορεί να καλέσει στην εκπομπή του και να του απαγορεύει να εμφανίσει την μητέρα της.

Κάποια στιγμή η κατάσταση με την συμπεριφορά της ξέφυγε από τον έλεγχο με το μελόδραμα και την προσπάθεια να παρουσιαστεί ως θύμα με αποτέλεσμα ο Dr Phil να σταματήσει την εκπομπή στον αέρα.

Δείτε το video: