Τηλεόραση

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξηγεί γιατί υπέφερε στην εκπομπή «Στην υγεία μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξηγεί γιατί υπέφερε στην εκπομπή «Στην υγεία μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου«Στούντιο 4» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη μουσική εκπομπή.

Δεν περνούσα καλά, υπέφερα
Ειδικότερα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε πως «δεν περνούσα πάντα καλά στην εκπομπή. Ήταν πολλές οι φορές που δεν περνούσα καλά. Άμα δεν πήγαινε η βραδιά όπως ήθελα ή αν λέγονταν κάποια πράγματα, είτε από τραγούδια είτε γενικά κάτι στην ατμόσφαιρα δεν μου άρεσε, υπέφερα. Οι φίλοι μου το καταλάβαιναν, «καλά χθες είχε τα χάλια σου» μου έλεγαν».

«Πολλοί άνθρωποι έρχονταν είτε για να μιλήσουν για τη δουλειά τους είτε γιατί είχαν υποχρέωση στον τάδε. Το θέμα είναι όμως ότι μετά από 20 λεπτά λύνονταν οι γραβάτες και άρχιζε το γλέντι. Ε, αυτό γουστάριζα εγώ! Που τους έβλεπα δηλαδή ότι πια περνούσαν καλά»

Δεν θα το ξανάκανα
«Με τα τραγούδια, με την παρέα και όλο το κλίμα περνούσα και εγώ πάρα πολύ καλά. Ενώ δούλευα, περνούσα καλά. Δεν θα το ξανάκανα τώρα, έκλεισε ο κύκλος μετά από 17 χρόνια» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Πέρσι την Πρωτοχρονιά ζορίστηκα. Έχει κλείσει μέσα μου, έχει κλείσει, ζορίστηκα. Δεν θα το ξαναέκανα».
ΠΗΓΗ in.gr