Τηλεόραση

Πρέκας για Μαλέσκου: Όταν είσαι η Μενεγάκη της Κρήτης, δεν θα γίνεις ποτέ πρώτη

Τα δικά του σχόλια για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας έκανε ο Αντώνης Πρέκας.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, μεταξύ άλλων.

Αρχικά, σχολίασε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και μάλιστα πολύ καλή μάνατζερ του εαυτού της, άρα το συμβόλαιο που είχε, τα χρήματα που έπαιρνε, φαντάζομαι, δεν υπάρχουν πια».

Για την Ιωάννα Μαλέσκου, ανέφερε: «Αυτή η συνάδελφος έκανε μία σεζόν στην τηλεόραση και ήταν λάθος που ετεροπροσδιορίστηκε ως η “Μενεγάκη της Κρήτης”. Όταν είσαι η “Μενεγάκη της Κρήτης”, δεν θα γίνεις ποτέ πρώτη».

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Αντώνης Πρέκας είπε: «Ο Γιώργος Λιάγκας, που λέγεται ότι θα κάνει και βραδινή εκπομπή, ίσως θέλει με αυτόν τον τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω, επειδή η προηγούμενη αντίστοιχη απόπειρα δεν είχε στεφθεί με επιτυχία. Ίσως έχει αυτή τη φιλοδοξία».

Σχετικά με τον παρουσιαστή του «2night show», ο δημοσιογράφος σημείωσε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή περισσότερο με νοσταλγία και μια διάθεση επιστροφής στο παρελθόν, παρά ουσιαστικά».

Τέλος, για το ενδεχόμενο η Φαίη Σκορδά να πάει στο MEGA, ο Αντώνης Πρέκας υπογράμμισε: «Εσείς αν ήσασταν το MEGA, γιατί θα παίρνατε τη Φαίη Σκορδά; Όχι μόνο τη Σκορδά, τον οποιονδήποτε. Τι είναι αυτό που θα προσδώσει; Η τηλεόραση δεν έχει ανάγκη τα καταξιωμένα πρόσωπα που ανακυκλώνονται και είναι και εν πολλοίς φθαρμένα, θέλει μία ανανέωση. Έχει υποστεί μία κλωνοποίηση».