Τηλεόραση

Ράδιο Αρβύλα κατά ΣΚΑΪ: Η οργισμένη απάντηση στις «διαρροές» και την «παραπληροφόρηση»

Ράδιο Αρβύλα κατά ΣΚΑΪ: Η οργισμένη απάντηση στις «διαρροές» και την «παραπληροφόρηση»

Για «δόλιες» και «μικροπρεπείς συμπεριφορές» κάνουν λόγο οι Ράδιο Αρβύλα σε νέα ανάρτησή τους σχετικά με το «διαζύγιό» τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο Αντώνης Κανάκης, με νέα μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που οδήγησαν στη ρήξη με τον ΣΚΑΪ.

Στην ανάρτηση, ο κ. Κανάκης κατηγορεί τον σταθμό που αποφάσισε να απαντήσει στην προηγούμενη ανακοίνωση μέσω διαρροών στον Τύπο κι όχι μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Ακόμη, αναφέρεται ότι ο ίδιος ο κ. Κανάκης, και η ομάδα του τονίζουν πως αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αναφορά λεπτομερειών στην υπόθεση με τον ΣΚΑΪ λόγω της παραπληροφόρησης που παρατήρησαν ότι συμβαίνει μετά τις διαρροές του σταθμού στον Τύπο.

Όπως γράφει η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου, «δηλώνουμε λοιπόν, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, πως όλο το αφήγημα του Σκαϊ, όπως χτίζεται μέσω αυτών των «διαρροών», είναι αναληθές».

Καλησπέρα σε όλους.Σε πρόσφατη ανάρτησή μας, αναφέραμε, πως μόνο εφόσον χρειαστεί, θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες της…

Gepostet von Radio Arvila am Dienstag, 28. Januar 2020

Στην ανάρτησή τους, χαρακτηρίζουν «αναληθές το αφήγημα του ΣΚΑΪ», ενώ μιλούν για «μικροπρεπή και δόλια συμπεριφορά» εκ μέρους του καναλιού. 

Η ομάδα ακόμη ξεκαθαρίζει πως δεν είχε ποτέ παράλογες απαιτήσεις απ’ τον σταθμό, αλλά και ούτε καν τις αυτονόητες απαιτήσεις και δικαιώματα που προέκυπταν απ’ τις συμβάσεις, ενώ τονίζει πως απ’ την πλευρά της έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να βγουν στον αέρα, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, οι Ράδιο Αρβύλα έδωσαν εναλλακτικές λύσεις ώστε να μπορέσει να βγει η εκπομπή στον αέρα, αφού άλλωστε, όλοι τους δούλευαν ασταμάτητα απ’ τον Σεπτέμβριο προκειμένου να υπάρχει υλικό, επομένως δεν θα είχε κάποιο νόημα να επιδιώξουν απ’ την πλευρά τους να μην βγει η εκπομπή.

Αντιθέτως, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ προσπάθησε πολλές φορές να τους μετακινήσει τη συμφωνημένη ώρα προκειμένου να «κλείσει» τρύπες στο πρόγραμμά του.