Κρήτη Τηλεόραση

Σασμός – Επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός εκβιάζει την Αργυρώ και απειλεί τον Πέτρο – Ο Κώστας δέρνει την Άσπα

Γαλλία: Ζητά συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Ηνωμένου Βασιλείου για το μεταναστευτικό

Στην Κρήτη βρίσκεται η παραγωγή της δραματικής ερωτικής σειράς του Alpha, «Σασμός». Στo πλαίσιo των νέων επεισοδίων, που θα προβληθούν τις επόμενες εβδομάδες, γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις φυλακές της Αγιάς (εξωτερικά και εσωτερικά), το λιμάνι και το Κουμ Καπί, όπου βρέθηκαν το συνεργείο και οι πρωταγωνιστές της σειράς – Μαρία Πρωτόπαπα (Μαρίνα Βρουλάκη), Δημήτρης Ήμελλος (Αντώνης Φραγκιαδάκης), Θανάσης Πατριαρχέας (Άγγελος Σωτηρόπουλος) και Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα Καμαριωτάκη)-,  την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Ζωής Φίλιππα.

Η καθημερινή σειρά του Alpha, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, σαρώνει κάθε βράδυ, κάνοντας το κοινό κοινωνό στην ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί, καθώς οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση.

Αναφορικά με τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας, Μαθιός και Αστέρης έρχονται σε άγρια σύγκρουση για τη σχέση του δεύτερου με την Αργυρώ. Ο Μαθιός φεύγει από το σπίτι, ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παράλληλα, ετοιμάζει μία πρόταση στον Άγγελο, που δεν θα μπορέσει ν’ αρνηθεί. Ο Κώστας μαθαίνει για τη σχέση της Άσπας με τον Στεφανή και ξεσπάει πάνω της. Εκείνη, σε άσχημη κατάσταση, θ’ αναζητήσει βοήθεια από τον Άγγελο.

Μετά το πέρας των γυρισμάτων, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων δείπνησαν οι ηθοποιοί, οι συντελεστές και το συνεργείο, σε δείπνο που παρέθεσε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης
Μετά το πέρας των γυρισμάτων, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων δείπνησαν οι ηθοποιοί, οι συντελεστές και το συνεργείο, σε δείπνο που παρέθεσε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

Ο Μαθιός ζητά από τον Πέτρο να μαζέψει την αδερφή του, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε νέα κόντρα με την Αργυρώ. Ο πόλεμος Σεμίνας – Διονύση συνεχίζεται αμείωτος, την ώρα που η Αργυρώ φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Μαθιός μαθαίνει πως η Βασιλική ήξερε για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και συγκρούεται μαζί της, ενώ οι εντάσεις συνεχίζονται και με τον αδερφό του, κάτι που παραξενεύει την Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους.

Ο Κώστας αποκαλύπτει την κρυφή σχέση Στεφανή με Άσπα

Στο μεταξύ, η απόφασή της να παραχωρήσει ένα κτήμα της οικογένειας στον Άγγελο δείχνει να εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του. Ο Άγγελος της ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ανακαλύψει περισσότερα και ζητά τη βοήθειά της, αλλά εκείνη φροντίζει ο γιατρός να μη μάθει ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του. Η Άσπα προχωρά στην καταγγελία εναντίον του Κώστα για τον ξυλοδαρμό της, αλλά εκείνος για αντίποινα αποκαλύπτει την κρυφή σχέση της με τον Στεφανή στη Βασιλική, κάτι που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα επηρεάσουν και τον Μαθιό. Η Σεμίνα από την άλλη δίχως να το ξέρει έχει τυχαία αφεθεί στις περιποιήσεις της Θοδώρας.

Σεμίνα και Θεοδώρα έρχονται πιο κοντά σαν φίλες

Η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα. Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Όταν το μαθαίνει ο Αστέρης όμως συγκρούεται άγρια με τον αδερφό του. Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους. Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;