Τηλεόραση

Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει spoiler για τον Αστέρη – «Δύσκολες οι ερωτικές σκηνές»

Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει spoiler για τον Αστέρη – «Δύσκολες οι ερωτικές σκηνές»

Το «Happy Day» συνάντησε σήμερα τον Ορφέα Αυγουστίδη στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σειρά, για το ρόλο του Αστέρη κι έδωσε δυνατά spoilers.

Ο «Σασμός» από τη Δευτέρα θα προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα, δηλαδή Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Αστέρης και Αργυρώ μαζί είναι ένα αίτημα των τηλεθεατών. «Αυτό που μας κάνει να θέλουμε να το δούμε την ιστορία είναι ότι βλέπουμε ότι υπάρχει μια απόσταση μεταξύ τους, η οποία ελπίζουμε κάποια στιγμή να μειωθεί», είπε ο ηθοποιός.

Θα καταφέρουν να είναι μαζί; «Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες αυτοί οι 2 στο τέλος να καταλήξουν μαζί. Περιμένω κι εγώ να δω το πως… Είμαστε κάποια επεισόδια μπροστά αλλά όχι αρκετά ώστε να ξέρουμε το πώς», αναφέρει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο Αστέρης δεν γνωρίζει, ακόμη, ότι ο μικρός Πετράκης είναι γιος του. «Δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αποκάλυψη σχετικά με την πατρότητα του Πετράκη άλλο.

Είναι μια πληροφορία που γνωρίζουν πολλοί στο χωριό, οπότε δε θα αργήσει να φτάσει στ΄ αυτιά του Αστέρη. Δε μπορώ να σας πω με ποιον τρόπο». Ποιος ο ρόλος του Σταύρου σε αυτό; «Είναι και λόγω Σταύρου.

Ωστόσο, σιγά σιγά θα μπουν κι άλλα πρόσωπα που γνωρίζουν και που ενδέχεται να επωφεληθούν από μια τέτοιου είδους αποκάλυψη. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά μπαίνουν κι άλλα πρόσωπα μετά. Το ποιος θα δώσει αυτή την πληροφορία έχει ενδιαφέρον» εξήγησε.

Τι θέλει να πετύχει ο Σταύρος με την κηδεμονία; «Ο Σταύρος είναι θυμωμένος, δεν βλέπει καθαρά. Έχει πολύ έντονο το αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί και δεν μπορεί να κρίνει σωστά» απάντησε.

Όμως και η Αργυρώ έχει να διαχειριστεί την απώλεια του αδελφού της. «Θα επιτρέψει στον εαυτό της να μαλακώσει. Θα αφήσει τα συναίσθημά της να της μιλήσει. Και τη λογική, γιατί έχουμε δει πως έχουν γίνει τα πράγματα…

Έχει μερίδιο ευθύνης στο θάνατο του αδελφού της ο Αστέρης, αλλά έχουμε δει κι έχει αποδειχτεί το πώς συνέβη αυτό. Σιγά σιγά πείθεται και η Αργυρώ. Εάν υπάρξουν άλλα εμπόδια θα είναι άλλου τύπου, δεν θα είναι αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα» πρόσθεσε.

Αρκετές ήταν οι «δύσκολες σκηνές» για τον Ορφέα Αυγουστίδη καθ΄όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αξιολογώντας τις κατέληξε ότι «η περίοδος που ο Αστέρης άλλαζε υπήρξε δύσκολη γιατί έπρεπε να ληφθούν, υποκριτικά, κρίσιμες αποφάσεις.

Από τη στιγμή που σκοτώθηκε ο Πετρής, 75 επεισόδια μετά την πρεμιέρα της σειράς, ο χαρακτήρας του Αστέρη “άλλαξε τη μπλούζα του”. Εκείνη η περίοδος ήθελε αρκετή προσοχή από μένα, για να γίνει μια μετάβαση σε κάτι διαφορετικό, να κρατηθεί αυτό το διαφορετικό και να βγουν οι ποιότητες από το παρελθόν… Δύσκολες, επίσης, ήταν οι σκηνές του φόνου, αλλά και οι ερωτικές σκηνές».