Τηλεόραση

Σασμός: Ο Στρατής Χατζησταματίου δίνει spoiler: «Ο Μανόλης θα λυγίσει. Θα ομολογήσει τον δολοφόνο!»

Σάκκαρη- Οσταπένκο 2-0: Η Μαρία ξεπέρασε το εμπόδιο και τα... γαλλικά της Λετονής

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανόλης, της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός», που χτυπάει πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης, αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή οι τηλεθεατές, ώσπου να αποκαλυφθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή».

Σασμός: Ο Στρατής Χατζησταματίου δίνει spoiler: «Ο Μανόλης θα λυγίσει. Θα ομολογήσει τον δολοφόνο!»

Ο Μανόλης «δεν θα μαρτυρήσει εύκολα τον δολοφόνο στην αστυνομία. Κάποια στιγμή, όμως θα λυγίσει».

Γιατί «αυτό το μυστικό αποτελεί πολύ βαρύ φορτίο, για τον ίδιο που το γνωρίζει και γι αυτόν που θα το μάθει. Ο Μανόλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο» να τραβάει τη σκανδάλη, σύμφωνα με τον Στρατή Χατζησταματίου.

«Ο Μανόλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος. Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι αυτόν και, κουβαλώντας ένα μυστικό τέτοιο σαν αυτό που κουβαλάει, πιέζεται πολύ» υπογραμμίζει. «Θα βρεθεί πολλές φορές τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο.

Και θα κρατήσει πολλά μυστικά» τονίζει, ενώ κάνει κι ένα spoiler στη σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ Βασιλικής και Μαθιού, η οποία «κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί».