Τηλεόραση

Σε κλινική απεξάρτησης παίκτης του ελληνικού X-Factor: Οι δύσκολες ώρες του γνωστού τραγουδιστή

Δολοφονία Μακρή: Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο Βούλγαρος εκτελεστής

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του.

Πρώην παίκτης του X Factor μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά και την εισαγωγή του σε κλινική απεξάρτησης.

Σήμερα, δηλώνει 100% «καθαρός», αφήνοντας πίσω του τις εξαρτήσεις του, ενώ αποκάλυψε πως δεν ήταν λίγα τα βράδια που κατέληγε σε αστυνομικά τμήματα λόγω των ναρκωτικών.

«Για πολλά χρόνια ήμουν χρήστης ναρκωτικών, αλλά ποτέ εθισμένος σε αυτά. Κάποια στιγμή, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και έγιναν πολύ σκοτεινά. Τον περασμένο χρόνο είχα εθιστεί στα σκληρά ναρκωτικά. Δεν ήξερα που να απευθυνθώ για βοήθεια, ενώ δεν μπορούσα και να τα σταματήσω και να ζήσω χωρίς αυτά. Καθόμουν σε μια γωνιά, φοβισμένος και μόνος. Πολλές φορές τα βράδια κατέληγα σε νοσοκομείααστυνομικά τμήματα, ενώ είχα καταρρεύσει και στο δρόμο. Πολλοί από τους φίλους μου, δεν ήξεραν τι να κάνουν και άρχισαν να με εγκαταλείπουν. Ένιωθα προδομένος, θυμωμένος, λυπημένος, αλλά ταυτόχρονα καταλάβαινα πως κι εκείνοι από την μεριά τους δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Έπρεπε να πάρω δραστικές αποφάσεις. Γι αυτό και ήρθα στην Αγγλίαγια αποτοξίνωση. Ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσω τα ναρκωτικά, διότι τα έπαιρνα για να επιβιώνω καθημερινά. Ευτυχώς, όμως, τα κατάφερα. Μέσα από πολλές και διαφορετικές μεθόδους αποτοξίνωσης, τα σταμάτησα. Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριοκαι πλέον έχω έρθει και πιο κοντά στον Θεό. Η πίστη στον εαυτό μου και στον Θεό με βοήθησε, σε συνδυασμό πάντα με την βοήθεια της οικογένειας και των φίλων μου. Είμαι ευγνώμον απέναντί τους. Τώρα πια είμαι νηφάλιος, μακριά από τα ναρκωτικά και χαρούμενος, καθώς βγήκα από την κόλαση. Δεν σου κάνω πλάκα. Ήμουν στη κόλαση. Τώρα, όμως, επέστρεψα, βλέπω τον γαλάζιο ουρανό και είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε στο περιοδικό People.

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο τραγουδιστής που εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης για να νικήσει τον εθισμό του με τα ναρκωτικά:

1-8.jpg
Για την μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά μίλησε πρώην παίκτης του X Factor
Σήμερα δηλώνει «καθαρός» από τις ουσίες ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική απεξάρτησης.
Για πολλά χρόνια ήμουν χρήστης ναρκωτικών, αλλά ποτέ εθισμένος σε αυτά. Κάποια στιγμή, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και έγιναν πολύ σκοτεινά. Τον περασμένο χρόνο είχα εθιστεί στα σκληρά ναρκωτικά», δήλωσε στο περιοδικό People.
Στο X Factor εμφανίστηκε με τον «κολλητό» σαν boy band…
ο λόγος για τον Bradley White Dale, μέλος του συγκροτήματος Stereo Soul.
Σε κλινική απεξάρτησης παίκτης του ελληνικού X-Factor: Οι δύσκολες ώρες του γνωστού τραγουδιστή