Τηλεόραση

Survivor-διαρροή: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο [βίντεο]

Σήμερα είναι το μεγάλο στοίχημα για το Survivor!

Η  Σπυροπούλου με το που μπήκε στο παιχνίδι έδωσε μονάδες τηλεθέασης στην AGB! Το ερώτημα λοιπόν είναι τώρα με την αποχώρησή της τι θα γίνει; Θα συνεχίσουν οι τηλεθεατές να βλέπουν φανατικά το Survivor ή κάποιοι θα το εγκαταλείψουν για να πάνε στο Τατουάζ όπου παίζει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι νέοι παίκτες που έχουν επιλεγεί έχουν έρθει με σκοπό να δημιουργήσουν ίντριγκες στο αποψινό επεισόδιο… Λοιπόν να είσαστε βέβαιοι ότι θα στηθεί ένα σκηνικό απίστευτων τσακωμών για να κρατηθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Στο τρέιλερ που βγήκε εχθές το βράδυ πήραμε μια γεύση αυτής της κατάστασης! Γύρω από την φωτιά, έξω από την καλύβα τους οι Μαχητές μόνο που δεν πλακώθηκαν στο ξύλο! Ο Τεό μαζί με τον Ηλία σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες πλακώνονται μέσα στο παιχνίδι ενώ στο τρέιλερ φαίνεται η iron Barbie να λέει στον Αγόρου «Με κοιτάζεις που σε κοιτάζω;»

Επίσης οι νέοι παίκτες που έχουν μπει στους Μαχητές θεωρούν τους αυτούς τους κλωτσοσκούφι από την συμπεριφορά των συμπαικτών τους! Η Iron Barbie υποστηρίζει on camera ότι με ύφος χιλίων καρδιναλίων κάποιοι τους λένε σαν να είναι στο στρατό ότι «εσείς είστε καινούργιοι και εμείς παλιοί»!

Τώρα τι θα γίνει με το έπαθλο! Εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα! Η φυγή της Σπυροπούλου θα δυναμώσει τους Διάσημους έτσι ώστε να καταφέρουν να γυρίσουν στις νίκες; Η διχόνοια στους Μαχητές θα τους κάνει να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους;

Στο αποψινό αγώνισμα θα κερδίσουν οι Διάσημοι!