Τηλεόραση

Το Ναυάγιο – επόμενα επεισόδια: Ο Ιπποκράτης γίνεται βίαιος, ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται

Μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις που καθηλώνουν έρχονται στη σειρά του MEGA, «Το ναυάγιο». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν τη Μεγάλη Δευτέρα 29 και τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, στις 22:50.

Ο Ιπποκράτης γίνεται βίαιος με τον Ορφέα και η Ειρήνη προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί. Ο Γιώργης χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, όταν μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται.

Το ναυάγιο: Επεισόδιο 91 (Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου)

Ο Άγγελος διαδίδει πως άφησε τη Βάσω για μια άλλη γυναίκα, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης παραδέχεται στην Πολυξένη όλη την αλήθεια για το παρελθόν του. Η Πολυξένη τού δίνει τελεσίγραφο. Ο Πέτρος αναγκάζει την Ειρήνη να αντιμετωπίσει όλη τη σκληρή αλήθεια που αρνιόταν να δει για τον Ιπποκράτη και εκείνη καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση για το μέλλον της. Ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα εξηγήσεις για την παρουσία του Όθωνα Βασιλείου στο σπίτι της, ενώ ο Παντελίδης σοκάρει την Αλίκη όταν της δηλώνει πως θέλει το παιδί της. Ο Ιπποκράτης ξεπερνάει τα όρια και γίνεται βίαιος με τον Ορφέα. Η Ειρήνη αναγκάζεται να τον αντιμετωπίσει για να προστατεύσει το παιδί και συνειδητοποιεί πως παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άνθρωπο.

Το ναυάγιο: Επεισόδιο 92 (Μ. Τρίτη 30 Απριλίου)

Η Βάσω βλέπει τον Άγγελο με την Ευγενία και ζητάει να μάθει αν είναι αυτή η γυναίκα για την οποία την εγκατέλειψε. Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να την κάνει να τον ξεχάσει και γίνεται σκληρός μαζί της. Η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και μοιράζεται με την Ειρήνη τις υποψίες της πως ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη. Ο Πέτρος δεν αντέχει να σκέφτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Ιπποκράτη και της ζητάει να έρθει στο δικό του σπίτι. Στα Χανιά, ο Βλάσσης έχει μια περιπέτεια με την υγεία του και η Μαρία φοβάται ότι θα τον χάσει. Ο Γιώργης μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Η Ειρήνη αποφασίζει να παίξει ριψοκίνδυνα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να κάνει τον Ιπποκράτη να αποκαλυφθεί. Θα τα καταφέρει;

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας