Τουρισμός

Αναμένονται πολλοί Βρετανοί… αλλά μόλις μπούμε στην πράσινη λίστα τους!

Αναμένονται πολλοί Βρετανοί... αλλά μόλις μπούμε στην πράσινη λίστα τους!

Η λίστα επικαιροποιείται κάθε 15 μέρες και όπως όλοι εκτιμούν είναι θέμα ημερών να ανοίξουν για τα καλά τα σύνορα

Δεν ήταν ως Βρετανή… συνεπής, αφού έφτασε με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση στο ραντεβού με το Σταύρο Αρναουτάκη, η πρέσβης στη Μεγάλη Βρετανία Κέιτ Σμιθ που επισκέφτηκε τον περιφερειάρχη στα γραφεία του και μάλιστα η συνάντηση κράτησε ελάχιστα καθώς η προγραμματισμένη πτήση της έφευγε σε λίγα λεπτά μετά από το ραντεβού.

Ωστόσο η ίδια δεν κρύβει την αγάπη της για την Ελλάδα και ειδικά για την Κρήτη καθώς εξομολογήθηκε, μετά το δώρο που της έκανε, πως θέλει πολύ να αγοράσει ένα σπίτι στο νησί με τον Αρναουτάκη να προθυμοποιείται να της βρει ένα… πάει κάπου το μυαλό μας, αλλά ας μην προτρέχουμε!

Στα σοβαρά τώρα η κ. Σμιθ εξομολογήθηκε στον περιφερειάρχη όπως αναμένονται… ορδές Βρετανών τουριστών στην Κρήτη, μόλις η χώρα μας ενταχθεί στην πράσινη λίστα για τις μετακινήσεις που έχει εκδώσει λόγω COVID, η Βρετανική κυβέρνηση, κάτι που πάντως αναμένεται να γίνει οσονούπω.

Η λίστα επικαιροποιείται κάθε 15 μέρες και όπως όλοι εκτιμούν είναι θέμα ημερών να ανοίξουν για τα καλά τα σύνορα και της χώρας μας στους… πεινασμένους για τουρισμό και εκτόνωση, Βρετανούς!