Επικαιρότητα Κρήτη Τουρισμός

Νέες ακυρώσεις διακοπών στην Κρήτη από την TUI Βρετανίας

Νέες ακυρώσεις διακοπών στην Κρήτη από την TUI Βρετανίας

Τί ανακοίνωσε ο tour operator – Αυξάνεται η αβεβαιότητα

Σε νέες ακυρώσεις προγραμμάτων διακοπών προχωρά η ΤUI Βρετανίας σε διάφορους προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και ελληνικοί, όπως η Κρήτη, έως και τις 11 Ιουλίου, εξαιτίας του κλίματος αβεβαιότητας στα ταξίδια.  Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο τουρ οπερέιτορ το Σάββατο, λόγω αβεβαιότητας αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις διακοπές στους ακόλουθους προορισμούς.

-Έως και τις 28 Ιουνίου | Ζάκυνθο

Έως και τις 4 Ιουλίου:

Ελλάδα: Χανιά, Καβάλα, Κεφαλονιά, Μύκονος, Πρέβεζα, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη

Αρούμπα

Κροατία

Κύπρος

Ιταλία

Τζαμάικα

Μάλτα

Ισπανία: Ισπανική ενδοχώρα, Φορμεντέρα, Μαγιόρκα, Ίμπιζα, Μινόρκα, Λα Πάμπα

Όλοι οι προορισμοί βουνού και λίμνης της ΤUI.

Νέες ακυρώσεις διακοπών στην Κρήτη από την TUI Βρετανίας

-Έως και τις 11 Ιουλίου:

Βουλγαρία

Κέιπ Βέρντε

Κόστα Ρίκα

Δομινικανή Δημοκρατία

Αίγυπτος

Μεξικό

Μαρόκο

Τυνησία

Τουρκία

Ακυρώθηκαν επίσης, έως και τις 11 Ιουλίου, όλες οι διακοπές που δεν περιλαμβάνουν πτήσεις της TUI στην Ινδονησία, τις Μαλδίβες, το Μαυρίκιο, τη Σρι Λάνκα, την Τανζανία, την Ταϊλάνδη και τα ΗΑΕ.

Όπως επισημαίνει ο τουρ οπερέιτορ, αυτό το καλοκαίρι επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές, επομένως σε όσους προορισμούς τα σύνορα είναι ανοικτά και το βρετανικό ΥΠΕΞ επιτρέπει τα ταξίδια, θα πραγματοποιήσουμε κανονικά τα προγράμματά μας.

Επανεξετάζουμε το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις νεότερες ανακοινώσεις της κυβέρνησης κάθε τρεις εβδομάδες, με την ερχόμενη να αναμένεται στις 24 Ιουνίου, επισημαίνει ο τουρ οπερείτορ.

Στους ταξιδιώτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων ή δυνατότητα αλλαγής κράτησης για μεταγενέστερη ημερομηνία ή εναλλακτικές διακοπές, και θα λάβουν κίνητρο κράτησης, πρόσθεσε ο τουρ οπερέιτορ.

Η Marella Cruises ακύρωσε τις κρουαζιέρες του Marella Discovery 2 από την 1η Νοεμβρίου έως τις 30 Απριλίου 2022, συμπεριλαμβανομένων όλων των κρουζιέρων στην Ασία, του «Ancient Affair» και του «Mediterranean Islands» με αναχωρήσεις από την Κύπρο.

Όλες οι υπόλοιπες κρουαζιέρες με το Marella Discovery 2 και το Marella Discovery παραμένουν σε κατάσταση ακύρωσης έως τις 31 Ιουλίου.