Τουρισμός

North Evia – Samos Pass: Εξαντλήθηκαν σε μισή ώρα τα vouchers για τις επιδοτούμενες διακοπές

Ρομπότ που έπαιζε σκάκι έσπασε το δάχτυλο του αντιπάλου του

Όποιος πρόλαβε… πρόλαβε!

Τεράστια ήταν η ζήτηση για τα vouchers των 100 και 200 ευρώ για Βόρεια Εύβοια και Σάμο, αντίστοιχα, μιας και η πλατφόρμα άνοιξε στις 12 και λίγο πριν τις 12:30 είχε κλείσει.

Ειδικότερα, σε χρόνο ρεκόρ άνοιξε κι έκλεισε η πλατφόρμα του vouchers.gov.gr σε ό,τι αφορά στην επιδότηση Νο.2 για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, με το ποσό των 100 και 200 ευρώ, αντίστοιχα.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος

Σημειώνεται πως επρόκειτο για τη 2η φάση του North Evia – Samos Pass, η οποία υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Τουρισμού για την τουριστική δραστηριότητα στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος αφορούσε σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για το διάστημα έως και 31-08-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Ειδικότερα, για τη Βόρεια Εύβοια εκδόθηκαν κι εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού 4.050 κάρτες των 100 ευρώ και για τη Σάμο 2.025 κάρτες των 200 ευρώ.