Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα (Παρασκευή 30 Αυγούστου): Με νέα Σελήνη στην Παρθένο ξεκίνα δίαιτα

Στον Εισαγγελέα 29χρονος για εμπρησμό από πρόθεση
Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου, καθώς και ποια αστρολογική όψη σε επηρεάζει

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, είμαστε πιο προσεκτικοί και επιμελείς σε ό, τι θέλουμε να κάνουμε και δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάνουμε τις προσπάθειες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν τα πάντα σωστά. Δίνουμε σημασία σε πράγματα που φαίνονται ασήμαντα και η σχολαστικότητά μας γίνεται βασανιστική για μας και υποφέρουμε. Κάποια γεγονότα μας δημιουργούν συναισθηματικό στρες πράγμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την υγεία μας.

Όταν διορθώσουμε ένα πρόβλημα στη ζωή μας, αυτό μπορεί να έχει μια πολύ ισχυρή θετική επίδραση σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής μας. Ασχολούμαστε με την οργάνωση της καθημερινής μας ζωής και μας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες με έναν συστηματικό και ουσιαστικό τρόπο. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά μας ή να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο.

Επίσης, να επικεντρωθούμε στην υγεία μας ή να ξεκινήσουμε δίαιτα.

Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ και η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα.