Ζώδια

Τι φέρνει ο Ανάδρομος Δίας σε όλα τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις από την Αριέλλα Καρά

Ποιες επιχειρήσεις ανεβάζουν ρολά από αύριο

Από τις 14/5 μέχρι και τις 13/9 ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Μια ιδιαίτερη περίοδος, όπου πολλά ζώδια θα πάρουν αποφάσεις γύρω από την ποιοτική και άμεση εξέλιξη της προσωπικής τους ζωής. Επίσης, ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους σε εργασία και επενδύσεις.

 ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Οικονομικές απολαβές

Δεν μπορείτε, για ακόμη μια φορά, να πάτε πίσω στο παρελθόν. Τα μηνύματά σας τα έχετε περάσει, άρα αναμείνατε. Εστιάστε και στα εργασιακά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Ξαφνικές επισκέψεις

Θα πρέπει να είστε άκρως προσεκτικοί με αυτά που σας λένε και σας τάζουν, καθώς ίσως και να είναι σε μορφή υπερβολών, μόνο και μόνο για να σας κατακτήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Συναισθηματικές αποκαλύψεις

Το μυαλό σας, άθελα, πηγαίνει σε όλα τα δύσκολα και περίπλοκα σενάρια, καθότι ο άνθρωπός σας σας βγάζει περίεργες συμπεριφορές. Φάση είναι και προσεχώς όλα αυτά θα ξεπεραστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Επιτυχίες

Θα πρέπει να γίνετε αυτές τις μέρες πιο επικοινωνιακοί με όλους. Αυτό θα σας ανοίξει και τις πόρτες για έναν νέο έρωτα, που ήδη σας έχει κάνει σινιάλο.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Οικογενειακές συζητήσεις

Οι λάθος συμπεριφορές που έχουν οι τρίτοι απέναντί σας μάλλον σας έχουν παγώσει. Είναι πια στη δική τους ευχέρεια να προσπαθήσουν να σας κερδίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Συντροφικές αποφάσεις

Εχετε στεναχωρήσει κάποιον που σας αγαπάει πάρα πολύ. Αυτό είναι ίσως μια αντίδραση σε λάθη-παραλείψεις που ήδη ο ίδιος έχει κάνει παλιότερα.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Ψυχολογικά θέματα

Μπορεί αυτό το διάστημα να επικαλείστε ψυχολογικά θέματα, όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι απλά αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Νέες γνωριμίες

Εσείς που έχετε χωρίσει το τελευταίο διάστημα δεν θα πρέπει να είστε αποκαρδιωμένοι. Υπάρχουν σχέδια του σύμπαντος για να επανασυνδεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ερωτοφιλίες

Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον. Ολα έχουν αλλάξει μέσα στην ψυχή σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλέον έχετε βρει την προσωπική σας ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Αποκαλύψεις

Κάποιες μεγάλες αλλαγές έρχονται στα οικονομικά-επαγγελματικά σας, που θα σας ανοίξουν επιτέλους τους δρόμους για να είστε μαζί με το άτομο που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Λύσεις

Για σας που ζείτε μια δύσκολη σχέση με τον άνθρωπό σας, είτε λόγω αποστάσεων είτε λόγω περίεργων-τρίτων καταστάσεων, θα βρεθούν οι λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Ευχάριστες ειδήσεις

Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, στις 21/5, θα δώσουν σειρά από νέα πρόσωπα, που σίγουρα θα σας τονώσουν το ερωτικό ενδιαφέρον.