Ζώδια

Ζώδια σήμερα 01/07/2019

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5/4

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Δευτέρα σήμερα και προμηνύεται να είναι μια έντονη εβδομάδα, καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο ήδη έχει δείξει της προθέσεις της, καθώς η ένταση είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μας απασχολούν.

Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνα: Οι αυταπάτες οδηγούν σε λάθος επιλογές

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μας καλεί στο να επικοινωνήσουμε, όμως το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες τις πρωινές ώρες μπορεί να μας επηρεάσει, καθώς δημιουργεί λάθος εκτιμήσεις και συμπεράσματα που εύκολα μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Είναι καταλυτικό να καταλάβουμε ότι η Σελήνη στους Διδύμους μας καλεί να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο και να ανταλλάξουμε πληροφορίες. Όμως, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες καθιστά κυρίαρχη την ανάγκη να ζήσουμε το παραμύθι, αλλά έχει τη δύναμη να μας εξαπατήσει, οδηγώντας μας σε λάθος συμπεράσματα που θα μας στοιχίσουν.

Επιθυμούμε τη συνάντηση με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος μας, να έρθουμε σε επαφή και να μιλήσουμε μαζί τους. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να δείξουμε εμπιστοσύνη ή να πιστέψουμε πληροφορίες που λαμβάνουμε από δικούς μας ανθρώπους, οι οποίες δεν ευσταθούν και στο τέλος να απογοητευτούμε.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις, καθώς πιθανόν να εμφανιστούν πρόσωπα που θα ωραιοποιήσουν καταστάσεις και να οδηγηθούμε σε συναλλαγές που δεν θα είναι συμφέρουσες για εμάς. Αν είναι εφικτό, καλό είναι να αποφύγουμε τελικές αποφάσεις, γιατί δεν αποκλείεται αργότερα να τις μετανιώσουμε. Αν αυτό δεν είναι επιτεύξιμο, ας αφήσουμε την διαίσθησή μας να “μιλήσει” και να μας καθοδηγήσει.

Ο Άρης διανύει σήμερα τα τελευταία λεπτά του Καρκίνου και μπορεί να φέρει εντάσεις με συγγενείς ή πιθανά ξεσπάσματα καταπιεσμένης οργής. Είναι προτιμότερο να ελέγξουμε τα ξεσπάσματά μας και να μην επιτρέψουμε να βάλουμε δυναμίτη σε οικογενειακές σχέσεις που μετά θα μετανιώσουμε. Άλλωστε από αύριο ο Άρης περνάει στον Λέοντα και μας δίνει σημαντική ώθηση για να διασκεδάσουμε, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή μας.Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3