Ζώδια

Ζώδια σήμερα 01/08/2019

Ψάχνουν τον «δράκο» των social media μετά την καταγγελία βιασμού από 16χρονη

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 01 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Πέμπτη σήμερα, μια μέρα έντονη από αστρολογική άποψη, καθώς έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται νωρίς το πρωί και τον Ερμή στον Καρκίνο να επιστρέφει σε ορθή πορεία. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δίνει το σύνθημα για μία νέα πορεία σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις, αλλά και την προσωπική μας ζωή. Η ορθοδρόμηση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου μας δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσουμε θέματα ακίνητης περιουσίας, να συζητήσουμε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές που θα δυναμιτίσουν το κλίμα.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Απολαύστε τις όμορφες στιγμές

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει μία περίοδο όπου μπορούμε να ασχοληθούμε με ότι καλλιτεχνικό και δημιουργικό ενδιαφέρον έχουμε. Κυρίως όμως επικεντρωνόμαστε στα αισθηματικά μας και δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις για μία νέα πορεία με το ταίρι μας ή να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα μας κινήσει το ενδιαφέρον. Τα Φώτα βρίσκονται σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα, εντείνοντας την ανάγκη για φλερτ, διασκέδαση και απόλαυση της κάθε στιγμής που ζούμε.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο όμως έχει ανατρεπτικές διαθέσεις και μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό σκηνικό στην προσωπική μας ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσει με γεγονότα που θα εκτοξεύσουν την οξύτητα και τον εκνευρισμό στα ύψη. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσουμε να μην αντιδρούμε απλά για να αντιδρούμε, χωρίς να φιλτράρουμε τι πραγματικά ζητά από μας το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να μπούμε σε μια διαδικασία με έντονες συγκρούσεις, μια και η επαναστατική μας διάθεση δεν μας αφήνει να δούμε πραγματικά ποιο είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και με αργούς ρυθμούς αποκαθιστά την επικοινωνία. Έχουμε την ευκαιρία από δω και στο εξής να τακτοποιήσουμε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να μας απασχόλησαν, θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά ενδιαφερόμαστε και μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να προχωρήσουν λόγω εμποδίων ή καθυστερήσεων. Παράλληλα, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο για να συζητήσουμε με οικεία πρόσωπα ότι πιθανά μας ενόχλησε ή απασχόλησε τον προηγούμενο καιρό και να λύσουμε παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες που μπορεί να υπήρξαν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3