Ζώδια

Ζώδια σήμερα 01/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Κυριακή σήμερα και η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό δίνοντας την ώθηση για έντονη κοινωνική ζωή και πολύ φλερτ. Ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για πρωτότυπες λύσεις που μπορεί να βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να ξεπεράσουμε ζητήματα που μας απασχολούν. Η γρήγορη αντίληψη, η διορατικότητα και η ευφυΐα δημιουργούν μοναδικό συνδυασμό που εκφράζεται μέσα από τις πρωτότυπες και επαναστατικές μας σκέψεις.

Ερμής τρίγωνο Ουρανός: Έφτασε η ώρα να πεις αυτά που σκέφτεσαι

Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι έχουμε την ευκαιρία αυτή την Κυριακή να περάσουμε μοναδικά, καθώς η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και δίνει τη διάθεση για επικοινωνία και εξωστρέφεια. Παράλληλα, δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να φλερτάρουμε και να εντυπωσιάσουμε με τη γοητεία μας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία, επειδή δεν αποκλείεται να καταπιέζουμε τις προσωπικές μας ανάγκες και «θέλω» επιδιώκοντας να ευχαριστήσουμε τους άλλους. Καλό είναι να το αποφύγουμε, γιατί καταπιεζόμενοι δεν θα απολαύσουμε εμείς αυτά που θέλουμε και αργά ή γρήγορα η ένταση θα έρθει στην επιφάνεια

Καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά την επικοινωνία σήμερα θα παίξει το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο όπου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πρωτότυπες σκέψεις απόψεις, ιδέες και δράσεις. Ιδιαίτερα βοηθητική είναι η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη σε ότι αφορά την εξέλιξη καθημερινών ζητημάτων και θεμάτων ρουτίνας που μπορεί να μας απασχολούν. Έχουμε την ευκαιρία να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις πρωτοτυπώντας και εντυπωσιάζοντας, ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα μονοπάτια που πιθανά να ακολουθούμε πολλές φορές.

Ξαφνικές συναντήσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα έχουν ευχάριστο χαρακτήρα και θα οδηγήσουν στο να περάσουμε μοναδικά με τα πρόσωπα που θα βρεθούμε, που δεν αποκλείεται να είναι από τον εργασιακό περίγυρο που κινούμαστε. Σε καθημερινό επίπεδο, έχουμε την ευκαιρία να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να δημιουργήσουμε ιδανικό κλίμα για παρέα με πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε έντονα. Καλό μήνα σε όλους!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς