Ζώδια

Ζώδια σήμερα 01/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τρίτη σήμερα και η ένταση στις προσωπικές σχέσεις εξακολουθεί να είναι ισχυρή, μια και συνεχίζεται ακόμα έντονα η επιρροή του τετραγώνου της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δίνοντας μας τη δυνατότητα να βάλουμε γερά θεμέλια σε οικονομικές συνεργασίες και επιχειρηματικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας την διαίσθησή μας. Παράλληλα σε προσωπικό επίπεδο ο ρομαντισμός και το πάθος εκτοξεύονται στα ύψη και δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μοναδικές βραδιές αισθησιασμού.

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας: Ρομαντισμός και πάθος απογειώνουν τις σχέσεις

Η μέρα εξακολουθεί να είναι έντονη τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, αφού η Αφροδίτη από το Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και έντονες αντιδικίες. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει λόγω φόβων και ασφαλειών να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις ανάγκες μας στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία, γιατί αυτό θα είναι αρκετό να υπάρχουν συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να μας ενδιαφέρουν καθώς η ανάγκη επιβολής και τα απωθημένα μας μπορεί πιθανά να μας ωθήσουν σε αντιπαραθέσεις που θα έχουν περισσότερο κόστος από ό τι κέρδος.

Η Σελήνη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας δίνει τη δυνατότητα να οριστικοποιήσουμε συμφωνίες οικονομικής φύσεως που θα βάλουν γερά θεμέλια σε επαγγελματικούς στόχους και επιτεύγματα. Συναίσθημα και λογική εναρμονίζονται και δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα για εμάς και τις συνεργασίες μας. Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εκτοξεύοντας το συναισθηματισμό, το πάθος και το ρομαντισμό στα ύψη. Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τις προσωπικές σχέσεις, ώστε να υπάρξουν συζητήσεις, κατά τις οποίες μπορούν να εκφραστούν τα βαθύτερα συναισθήματα. Η διαίσθηση είναι ισχυρή και μπορούμε να αντιληφθούμε τι θέλει το ταίρι μας από εμάς, επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς