Ζώδια

Ζώδια σήμερα 01/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 1/11.

Η Παρασκευή ξεκινά δυναμικά καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη με τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα να γνωρίζουν την απογείωση της ερωτικής ζωής τους. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία, τη διάθεση για διασκέδαση και έντονο φλερτ στις προσωπικές σχέσεις. Από την άλλη, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Είναι μια καλή μέρα για να προωθήσουμε επαγγελματικούς στόχους και να δρομολογήσουμε εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν πολλά.

Αφροδίτη στον Τοξότη: Η χαρά της ζωής κυριαρχεί.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη μας δίνει την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις όποιες ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να είχαμε και να δούμε μπροστά μας το μέλλον της προσωπικής μας ζωής με θετική σκέψη και διάθεση. Γεγονός είναι ότι γινόμαστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και αυτό μπορεί να μας δώσει υπέροχες στιγμές διασκέδασης και χαράς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος.

Η ερωτική μας ζωή απογειώνεται, καθώς απολαμβάνουμε το να φλερτάρουμε και να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον των γύρω μας. Παράλληλα μπορούμε να βιώσουμε μοναδικές στιγμές με το σύντροφό μας που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση μας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε πιθανές υπερβολές στο ποτό ή στο φαγητό που μπορεί να μας οδηγήσουν στο να παρεκτραπούμε. Παράλληλα, ας φροντίσουμε να είμαστε επικεντρωμένοι στις καθημερινές υποχρεώσεις, γιατί δεν αποκλείεται λόγω αφέλειας ή αμέλειας να κάνουμε λάθη που θα μας εκθέσουν.

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά την καριέρα και πιθανές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουμε αναλάβει. Σημαντικό είναι για μας να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχουμε επωμιστεί, γιατί αυτή είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε. Πρέπει να περιορίσουμε πιθανό άγχος που μπορεί να υπάρξει, επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα της επαγγελματικής μας ζωής.

Στο πρόγραμμα είναι κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να παρευρεθούμε. Καλό είναι να φροντίσουμε να το κάνουμε με το ταίρι μας ή με αγαπημένα πρόσωπα για να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδέχεται να φέρει ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορούμε να αξιολογήσουμε και να κινηθούμε προς θετική κατεύθυνση. Μία αιφνιδιαστική αύξηση ή κάποια οικονομική συμφωνία μπορεί να υπάρξουν, ανεβάζοντας την επαγγελματική μας αυτοπεποίθηση στα ύψη. Να περάσετε μια υπέροχη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς