Ζώδια

Ζώδια σήμερα 01/12/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Κυριακή σήμερα και η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, δίνοντας την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στις φιλικές μας παρέες και να περάσουμε όμορφα όπου κι αν βρεθούμε. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί κάποια ένταση και νευρικότητα, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δείξουμε προσοχή στις αντιδράσεις μας.

Οι φίλοι στέκονται δίπλα μας. 

Η Σελήνη στον Υδροχόο μας ωθεί να ασχοληθούμε κυρίως με τις φιλικές μας σχέσεις. Η ανάγκη να συζητήσουμε και να εκφράσουμε πρωτοποριακές σκέψεις και απόψεις είναι κυρίαρχη. Δεν αποκλείεται να μπούμε στη διαδικασία ομαδικής προσπάθειας, μέσω κάποιας οργάνωσης ή κάποιου συλλόγου με αντικείμενο που μας ενδιαφέρει, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να ενταχθούμε σε ένα σύνολο και να προσφέρουμε μέσω της βοήθειας ή της δουλειάς που δίνουμε σε αυτό. Επικεντρωνόμαστε στο να δούμε πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο πρόσωπα μέσω του φιλικού περιβάλλοντος που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα μας αρωγοί σε κάθε προσπάθειά μας.

Ωστόσο, το τετράγωνο της σελήνης με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί κάποιον εκνευρισμό και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο απότομες συμπεριφορές και επιθετικές διαθέσεις. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να χαλιναγωγήσουμε τη νευρικότητα που έρχεται στο προσκήνιο, καθώς ανασφάλειες και φοβίες μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουμε ιδιαίτερο πρόβλημα τόσο στις φιλικές μας σχέσεις όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Είναι γεγονός ότι μέσα μας αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ της ανάγκης για ελευθερία και ανεξαρτησία και της επιθυμίας για απόλυτη συγχώνευση με το σύντροφό μας, αυτό όμως θα έχει επιπτώσεις κυρίως στην ψυχολογία μας, αλλά και στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους. Είναι προτιμότερο να δραστηριοποιηθούμε εκτονώνοντας την ενέργεια μας και να μην αφήσουμε τα νεύρα να κυριαρχήσουν, γιατί το πιθανότερο είναι να δυναμιτίσουμε σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Σας ευχόμαστε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς