Ζώδια

Ζώδια σήμερα 02/04/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Πέμπτη 02 Απριλίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας παραμένει στον Kαρκίνο, προβληματίζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) σε οικογενειακά, προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο με την πρόβλεψη για τα αισθηματικά και την εργασία που αφορά το δικό σας ζώδιο.

Έντονες διακυμάνσεις στα συναισθήματα σήμερα.

Ο συναισθηματισμός είναι διάχυτος σήμερα και η ανάγκη για να χειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις θα ενοχλήσει ιδιαίτερα. Οικογενειακά ζητήματα δεν αποκλείεται να μας προβληματίσουν και να έρθουν στην επιφάνεια. Η ανάγκη για δράση ώστε να επιλυθούν είναι κάτι που μπορεί να μας ζητηθεί από τα οικεία πρόσωπα.

Το μεσημέρι η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την έντονη ανάγκη για να επιβληθούμε στους γύρω μας. Αυτό που χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά μας είναι η υπερβολή και πιθανή εγωκεντρική συμπεριφορά που θα δημιουργήσει ζητήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την οικογένεια και την καριέρα μας, καθώς οι αντιδράσεις των γύρω μας θα είναι έντονες. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επαναστατήσουμε εμείς σε πρόσωπα που προσπαθούν να μας εξουσιάζουν με εριστικό τρόπο.

Ευτυχώς, το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο βοηθά να ισορροπήσει η διάθεσή μας και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές. Είναι βέβαιο ότι το οικογενειακό περιβάλλον μας εμπνέει και θέλουμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τα πρόσωπα που μας περιτριγυρίζουν. Η κατανόηση και η διάθεση για να ικανοποιήσουμε αυτά που μας ζητούν θα παίξουν απελευθερωτικό ρόλο στις σχέσεις.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο Λέοντα ενισχύοντας τη χαρά στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Είναι βέβαιο ότι στρέφουμε την προσοχή στα αισθηματικά μας και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για εμάς και το ταίρι μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα χρειάζεται προσοχή, γιατί η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μας. Η κατήφεια και η απαισιοδοξία ενδέχεται να εισβάλλουν στην προσωπική μας ζωή και να επηρεάσουν τη διάθεση μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και στις φιλικές σχέσεις, καθώς υπάρχει πιθανότητα απομάκρυνσης.  Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς