Ζώδια

Ζώδια σήμερα 02/07/2019

Ψάχνουν τον «δράκο» των social media μετά την καταγγελία βιασμού από 16χρονη

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 02 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τρίτη σήμερα και είναι μια σημαντική μέρα σήμερα, καθώς στις 21:16΄πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μας απασχολούν.

Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο: Συναίσθημα και λογική μάχονται για την κυριαρχία

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο πραγματοποιείται στη 10η μοίρα του ζωδίου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου το ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Σε ψυχολογικό επίπεδο καλούμαστε να έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημά μας, να επιβάλλουμε όρια έναντι αυτών που θεωρούμε ότι θέλουν να μας εξουσιάζουν.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, στη 17η μοίρα, σε μακρινή αντίθεση με τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) και σύνοδο ακριβείας με το Νότιο Δεσμό τονίζει την ανάγκη να εκλογικεύσουμε το συναίσθημα και να μην αφεθούμε σε ξεσπάσματα που μπορεί να μη βοηθήσουν σε αυτό το κομβικό σημείο της ζωής μας. Παράλληλα, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος, καρμικής φύσεως, που ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσουμε επιτακτικά και να τα αφήσουμε πίσω μας, καταβάλλοντας την προσπάθεια που απαιτείται.

Κυρίως, όσοι ανήκουν στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού πρέπει να προσέχουν περισσότερο, επειδή είναι πιθανή η δημιουργία μιας έντασης και συγκρουσιακής διάθεσης, που μπορεί να υπάρξει σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται αυτό να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες εξελίξεις. Σας συμβουλεύουμε τα παρακάτω:

Κριοί ήρθε πια η στιγμή να κάνετε το δικό σας βήμα όσον αφορά την οικογένεια που θέλετε να δημιουργήσετε ή να περάσετε σε επόμενο στάδιο συγκατοικώντας με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Καρκίνοι βγαίνετε δυναμικά στο προσκήνιο και επιδιώκετε να κάνετε ανοίγματα στους τομείς της ζωής σας, που κυρίως σας απασχολούν και σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας με ποιους θα συνεχίσετε και ποιους θα αφήσετε πίσω σας.

Ζυγοί πιθανές είναι επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να ανοίγουν νέους δρόμους στην καριέρα σας ή εξέλιξη στον ήδη υπάρχοντα επαγγελματικό χώρο, καθώς φαίνεται να αναγνωρίζεται η σκληρή προσπάθεια που έχετε καταβάλει.

Αιγόκεροι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο και καλείστε να οριοθετηθείτε και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τι ζητάτε και είστε επίσης διατεθειμένοι να δώσετε αυτά που τους καλύπτουν.

Παράλληλα, σήμερα ο Άρης περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνει τη δράση και τις επιθυμίες σε ότι αφορά τον έρωτα, τη διασκέδαση, την πολυτέλεια και την απόλαυση. Έχουμε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουμε σε ότι αφορά την αισθηματική μας ζωή, καθώς φλερτάρουμε μέχρι τελικής πτώσεως και επιδιώκουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον.

Στις συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες, η σύνοδός του Άρη με τον Ερμή, ο οποίος έχει μειώσει ταχύτητα για να γυρίσει ανάδρομος στις 07/07 και το αποκλίνων τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, καθώς πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται με βία στην επιφάνεια και μπορεί να λειτουργήσουμε άκρως αντιδραστικά και συγκρουσιακά απέναντι στον σύντροφό μας ή κάποια πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σήμερα και τις επόμενες ημέρες σε ότι αφορά τις μετακινήσεις, αφού ο εκνευρισμός είναι έντονος προκαλώντας έλλειμμα συγκέντρωσης και πιθανόν να οδηγήσει σε νευρικές κινήσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Ψυχραιμία και λογική σκέψη είναι αυτά που πρέπει να μας συνοδεύουν όταν οδηγούμε ή μετακινούμαστε με όποιον τρόπο.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας από 1 ως 7 Ιουλίου 2019 με τον Χρίστο Ντούβλη.