Ζώδια

Ζώδια σήμερα 02/08/2019

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30/7

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 02 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

 

Παρασκευή σήμερα, τελευταία εργάσιμη μέρα για πολλούς και καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προσωπική μας ζωή καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας και στο ταίρι μας να περάσουμε όμορφα και να αποφύγουμε πιθανές εντάσεις. Η Σελήνη για λίγο ακόμα παραμένει στο Λέοντα και βοηθά στο να υπάρξει όμορφο κλίμα στη συναισθηματική μας ζωή και στις παρέες που θα βρεθούμε. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και μας επικεντρώνει σε δουλειές ρουτίνας και καθημερινότητας που πιθανά εντείνουν το άγχος και τη γκρίνια.

Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό: Επαναστατικές διαθέσεις δονούν την αισθηματική ζωή

Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι γαλαντόμα, γενναιόδωρη και άκρως αισθησιακή, καθώς επικεντρώνεται στο να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας ή με παρέες που θα βρεθούμε διασκεδάζοντας. Τα συναισθήματα εκδηλώνονται με έμφαση και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονες στιγμές πάθους που θα απογειώσουν τη σχέση. Από την άλλη, ο Ουρανός στον Ταύρο φροντίζει να ανατρέψει τα δεδομένα και τις σταθερές και το τετράγωνο τους μπορεί να δυναμιτίσει το όμορφο κλίμα στις προσωπικές σχέσεις. Η τάση του να επαναστατήσουμε και να αντιδράσουμε σε ότι συμβατικό μπορεί να μας καταπιέζει είναι εντονότερη από ποτέ και δεν αποκλείεται να συγκρουστούμε μετωπικά με το σύντροφό μας διεκδικώντας ελευθερίες. Αυτό βέβαια έχει έντονη τη δόση της υπερβολής και καλά θα κάνουμε να προσέξουμε, γιατί οι συγκρούσεις αυτές μπορεί να δημιουργούνται χωρίς επί της ουσίας λόγους.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα εντείνοντας τη διάθεση για παρέα, διασκέδαση, απόλαυση, χαλαρότητα. Ο εγωισμός μπορεί να εκτοξευτεί στα ύψη και να κινήσουμε γη και ουρανό για να είμαστε το επίκεντρο σε όποια παρέα και να βρεθούμε. Προσοχή, γιατί η αμετροέπεια και οι πομπώδεις εκφράσεις μόνο δυσαρέσκεια και θα προκαλέσουν στους γύρω μας. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές λεπτομέρειες της μπορεί να μας ενοχλούν. Αυτό εντείνει το άγχος και μπορεί να μας οδηγήσει στο να γίνουμε επικριτικοί, κάτι που θα ενοχλήσει τα πρόσωπα γύρω μας. Καλό είναι να περιορίσουμε την γκρίνια και το στρες και να μπορέσουμε να λύσουμε ζητήματα ρουτίνα που πιθανά μας απασχολούν συζητώντας και αποφεύγοντας εντάσεις. Εργασιακά θέματα μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3