Ζώδια

Ζώδια σήμερα 02/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με την απόλυτη σύνοδο του Ήλιου και του Άρη στην Παρθένο και το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Οι συγκεκριμένες όψεις σηματοδοτούν εξελίξεις σε ότι αφορά τα εργασιακά και τα καθημερινά ζητήματα. Η Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές και απολυταρχικές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγουμε.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο: Εργασιακή και συναισθηματική σταθερότητα

Ο Ήλιος με τον Άρη σε απόλυτη σύνοδο στην Παρθένο δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έντονη καθημερινότητα, καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται στο έπακρο και οι αγγαρείες μπορεί να μας οδηγήσουν σε έντονο άγχος και εξωτερίκευση επικριτικότητας που θα ενοχλήσει τους γύρω μας. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να ελέγξουμε τη νευρικότητα που μας διέπει, γιατί είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα σε ότι αφορά το καθημερινό πρόγραμμα που μπορεί να έχουμε. Οι συναδελφικές σχέσεις μπορεί να περάσουν από δύσκολες καταστάσεις, όμως θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μόνο με ψυχραιμία και ωριμότητα θα καταφέρουμε να τις αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσουμε τις οικονομικές μας απολαβές σε ότι αφορά τη δουλειά και να κινηθούμε με ωριμότητα και λογική στη διεκδίκηση αυτών που θεωρούμε ότι αξίζουμε. Σε συναισθηματικό επίπεδο είναι γεγονός ότι μπαίνουμε στη διαδικασία να λύσουμε ζητήματα που ενδέχεται να απασχολούν τη σχέση μας, κυρίως σε ότι αφορά τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αφήνοντας πίσω γκρίνιες, μιζέρια και διάθεση για αντιδικίες με το ταίρι μας που μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Η Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν διευκολύνει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και μας βάζει τρικλοποδιές, καθώς φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο. Έντονη είναι η διάθεση να επιβληθούμε και να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τους γύρω μας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και τις συνεργασίες, όμως αυτό καλό είναι να θυμόμαστε ότι θα δυναμιτίσει την κατάσταση. Ο έντονος ερωτισμός και ο αισθησιασμός είναι η καλύτερη εκτόνωση για να μπορέσουμε να αποφύγουμε μετωπικές συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς