Ζώδια

Ζώδια σήμερα 02/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό, δίνοντας μας την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα. Στο προσκήνιο είναι εκκρεμότητες με ασφαλιστικούς φορείς και οργανισμούς και κινητοποίηση σε ότι αφορά επιχειρηματικές προσπάθειες που θέλουμε να συμμετέχουμε. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας στα ύψη τη διάθεσή μας καθώς εντείνεται η χαρά, η αισιοδοξία, η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με παρέες και να διασκεδάσουμε. Το φλερτ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Σελήνη στον Τοξότη: Η αισιόδοξη πλευρά της ζωής

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι με τη Σελήνη στον Σκορπιό οφείλουμε να μην εγκλωβιστούμε στην εσωστρέφεια και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν και εμπλέκονται τρίτοι ή επιχειρηματικές προσπάθειες που μας ενδιαφέρουν. Εκεί μπορούμε να αναπτύξουμε σημαντικά το ένστικτό μας που θα μας καθοδηγήσει σε άκρως θετικούς δρόμους φέρνοντας κέρδη για εμάς. Τα κέρδη αυτά δεν θα είναι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε ψυχολογικό, καθώς θα νιώσουμε ασφάλεια και σιγουριά αφήνοντας μακριά φόβους και απωθημένα που μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή, καθώς η καχυποψία και η ζήλια εντείνονται και μπορεί να αντιπαρατεθούμε με το ταίρι μας προκαλώντας σκηνές και συγκρούσεις που δεν θα βοηθήσουν να επικρατήσει το πάθος, αλλά η ένταση.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, προσφέροντας μας τη δυνατότητα να αφήσουμε πίσω τον εκνευρισμό και τις φοβίες και να στραφούμε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούμε να λάβουμε γνώσεις και να μας βοηθήσουν να ανέβουμε πνευματικό επίπεδο είναι κυρίαρχη. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επικεντρωθούμε σε σπουδές ή σεμινάρια που μας ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον μπορεί να εμφανιστούν και να ζητήσουν να βρεθούμε μαζί τους, οι παρέες θα κατακλύσουν την ημέρα και θα δημιουργήσουν διάθεση για ξεφάντωμα και φλερτ. Στην προσωπική μας ζωή απολαμβάνουμε τη θετικότητα και τη χαρά και μπορούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσουμε μοναδικά με το σύντροφό μας, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση μας. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα ανοίξουν τους πνευματικούς μας ορίζοντες και θα βοηθήσουν στο να επαναπροσδιορίσουμε την κοσμοθεωρία μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς