Ζώδια

Ζώδια σήμερα 02/11/2019

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 2/11.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω πιέζει σήμερα σε ψυχολογικό επίπεδο ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου. Η σύνοδος της με τον Κρόνο το πρωινό του Σαββάτου εντείνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που κυρίως εκδηλώνονται σε επαγγελματικό επίπεδο. Αργά το απόγευμα, η σύνοδος της με τον Πλούτωνα ενισχύει την ανάγκη ελέγχου και δεν αποκλείεται κατήφεια και ανασφάλειες να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα στην προσωπική μας ζωή και σε όποιο περιβάλλον κινηθούμε.

Η Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα: Μια κουραστική μέρα. 

Είναι γεγονός ότι η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου δεν αφήνει περιθώρια για έντονο συναισθηματισμό. Μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ψυχολογική φόρτιση, καθώς μας φορτώνει με άγχος, κούραση και έλλειμμα αυτοπεποίθησης, που δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε την καθημερινότητα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε με επαγγελματικά ζητήματα γιατί φαίνεται να αναλαμβάνουμε υποθέσεις και ευθύνες που αυξάνουν το στρες και επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση μας. Αν και είναι Σάββατο, ημέρα ξεκούρασης για τους περισσότερους, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικονομικές εκκρεμότητες είναι στο μυαλό μας και δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθούμε με αυτές, αυξάνοντας την πίεση που νιώθουμε.

Το πρωί η σύνοδος της με τον Κρόνο δημιουργεί έντονη δυσαρέσκεια, απογοήτευση και απαισιοδοξία σε ότι αφορά την επαγγελματική μας πορεία, καθώς φαίνεται να έχουμε αναλάβει πράγματα που δεν θεωρούμε ότι είναι εύκολο να ανταποκριθούμε. Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι να δούμε την όποια κατάσταση έχει προκύψει με ρεαλιστικό μάτι και να μην αφήσουμε την κατήφεια να μας πάρει από κάτω. Για να μη βουλιάξουμε ψυχολογικά, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δρομολογήσουμε υπεύθυνα και μεθοδικά ότι έχουμε κληθεί να διεκπεραιώσουμε και να στρέψουμε την ενέργεια μας σε πρακτικά ζητήματα.

Αργά το απόγευμα η σύνοδος της με τον Πλούτωνα εντείνει ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες και την ψυχολογική πίεση. Δεν αποκλείεται να γίνουμε ιδιαίτερα χειριστικοί και εξουσιαστικοί με το ταίρι μας ή με συνεργάτες που μπορεί να χρειάζεται να επικοινωνήσουμε, επιδιώκοντας να επιβάλλουμε τις δικές μας απόψεις για να έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει την όποια ατμόσφαιρα, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε ήπιους τόνους, να μπούμε στη διαδικασία να διεισδύσουμε στις σκέψεις των άλλων και να αντιληφθούμε τι πραγματικά θέλουν από μας. Ας απολαύσουμε με ηρεμία το Σαββατόβραδο, αποφεύγοντας συγκρούσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς