Ζώδια

Ζώδια σήμερα 02/12/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Το εξάγωνο του Άρη στον Σκορπιό με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μονοπωλεί τη διάθεση της ημέρας και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να επιτύχουμε σημαντικές συμφωνίες σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα, έντονο είναι το πάθος και ο αισθησιασμός στην προσωπική μας ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή μας στις φιλίες μας. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια καυγαδάκια.

Ανάγκη και επιθυμίες εναρμονίζονται στον απόλυτο βαθμό σήμερα.

Το δημιουργικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επιτύχουμε σημαντικές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα έχουν και σημαντικό οικονομικό αντίκρισμα. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να γοητεύσουμε με την εικόνα μας και να πείσουμε τους γύρω μας για τα κατορθώματά μας στη δουλειά. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά για εμάς αφού θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για καλύτερο εισόδημα, αμοιβή ή μπόνους. Καθοριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές, καθώς το πάθος εκτοξεύεται. Δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να γνωρίσουμε στο ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον το σύντροφο που έχουμε δίπλα μας με σκοπό να δείξουμε ξεκάθαρα τη σημαντικότητα για εμάς της σχέσης που έχουμε. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο ή μέσα από επιχειρηματικές δράσεις με τις οποίες ασχολούμαστε, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι επειδή ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνει την προσοχή μας σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις και τις παρέες μας, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να βρεθούμε με πρόσωπα που μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε για κοινωνικά θέματα που μας ενδιαφέρουν. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά μας, καθώς επιθυμούμε και μας ευχαριστεί να προσφέρουμε σε ομαδικό επίπεδο. Ωστόσο, το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό δεν βοηθάει να υπάρξουν αρμονικές συζητήσεις και μπορεί να εντείνει τη νευρικότητα σε τέτοιο βαθμό που οι αντιπαραθέσεις και οι διαπληκτισμοί να είναι έντονοι. Προσοχή γιατί δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πραγματοποιήσετε συζητήσεις για σημαντικά προσωπικά θέματα. Γι’ αυτό αν δεν θέλετε να συγκρουστείτε με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας καλύτερα να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να αφορούν σε σημαντικά βήματα σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που από κοινού έχετε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς