Ζώδια

Ζώδια σήμερα 03/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 03 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και αλλάζει τελείως τις επιθυμίες μας, καθώς αυτό που επιδιώκουμε κυρίως είναι να περάσουμε καλά. Παράλληλα, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας μας την ενέργεια να πάρουμε πρωτοβουλίες σε επίπεδο επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Άρης στον Τοξότη: Η αισιοδοξία κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα. 

Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη μας δίνει την ώθηση να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα ή και σπουδές που μας ενδιαφέρουν. Αυτό που κυρίως θέλουμε είναι να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, κάτι που μπορούμε να το κάνουμε μέσα από τη γνώση. Επαφές και ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αυτά που μπορεί να αποζητούμε καιρό και να μπούμε σε μία διαδικασία περιπέτειας που μας ικανοποιεί έντονα.

Η ανάγκη για συνεύρεση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος είναι πιο έντονη από ποτέ. Τώρα θέλουμε να περάσουμε όμορφα, βλέποντας αγαπημένα πρόσωπα που δεν μπορούμε να βλέπουμε συχνά. Ωστόσο,  πρέπει να δείξουμε προσοχή, επειδή αυτή την περίοδο ενδέχεται να αφήσουμε στην άκρη κάποιες καθημερινές υποχρεώσεις που θα τις βρούμε μπροστά μας προσεχώς.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας μας την ευκαιρία να κινητοποιηθούμε σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που θεωρούμε ότι μπορούν να αποδώσουν πολλά στα επαγγελματικά μας. Αυτές τις μέρες, επιδιώκουμε να γίνουμε το επίκεντρο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Αυτό όμως ενδέχεται να οδηγήσει στο να γίνουμε εγωκεντρικοί ή άκρως υποκειμενικοί, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες ή με το ταίρι μας. Καλά θα κάνουμε λοιπόν να δώσουμε και στους άλλους το χώρο για να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες και να μπορέσουμε έτσι να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς