Ζώδια

Ζώδια σήμερα 03/07/2019

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5/4

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 03 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τετάρτη σήμερα και βρισκόμαστε στον απόηχο της Ηλιακής Έκλειψης στον Καρκίνο, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες και αποτελεί ένα αστρολογικό γεγονός που θα αφήσει τα σημάδια του κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, τις ρίζες μας. Η αστρολογική συνθήκη της ημέρας μας επιφυλάσσει τη μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, ενισχύοντας την ανάγκη για να επικεντρωθούμε στα πρόσωπα που μας χαρίζουν ασφάλεια, θαλπωρή, ζεστασιά. Η Σελήνη εξακολουθεί και αυτή να βρίσκεται στον Καρκίνο, σχηματίζοντας αντίθεση ακριβείας με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και το απόγευμα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύοντας έτσι τη διάθεση για συγκρούσεις και εξουσιαστικά παιχνίδια που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Ασφάλεια και τρυφερότητα

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο σήμερα και αλλάζει τις ανάγκες μας, καθώς φεύγουμε από μία περίοδο έντονης κοινωνικότητας και επικοινωνίας και επικεντρωνόμαστε πια στο να βρισκόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους που μας χαρίζουν ασφάλεια και τρυφερότητα. Πιθανή είναι η ενασχόληση με τη διακόσμηση του προσωπικού μας χώρου, καθώς θέλουμε να διαμορφώσουμε την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να υποδεχόμαστε τους αγαπημένους μας και να περνάμε όμορφες στιγμές. Γεγονός είναι βέβαια ότι μπορεί να γίνουμε έντονα χειριστικοί και μια πιθανή κυκλοθυμία να οδηγήσει στο να αντιπαρατεθούμε με οικεία πρόσωπα.

Η Σελήνη βρίσκεται και αυτή στον Καρκίνο, ενισχύοντας την αίσθηση ότι η οικογένεια, η πατρίδα, οι ρίζες μας είναι αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει κυρίαρχα. Πιθανή είναι η διάθεση για εσωστρέφεια, καθώς έρχεται η στιγμή που πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό των τελευταίων πεπραγμένων μας και αυτό να μας οδηγήσει στο να αποτραβηχτούμε από τους γύρω μας. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε επίσης ότι η κυκλοθυμία και η διάθεση να χειριστούμε και να κατευθύνουμε τα οικεία πρόσωπα κατά το δοκούν μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγουμε.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια σε οικογενειακά θέματα τα οποία θέλουμε να επιλύσουμε ή δυσκολίες όσον αφορά την ακίνητη περιουσία, που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε αυτά που έχουμε αναλάβει. Προσοχή όμως, γιατί η κατήφεια θα είναι ανασταλτικός παράγοντας της δράσης μας και μπορεί να μας οδηγήσει σε αποστασιοποίηση εντός του οικογενειακού πλαισίου.

Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τους φόβους και τα απωθημένα που μπορεί να υπάρχουν και να προέρχονται από καταστάσεις που έχουμε βιώσει στην οικογένεια παλαιότερα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να επιδιώξουμε να επιβληθούμε και να χειραγωγήσουμε τους γύρω μας, κάτι πιθανότατα θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και σφοδρές συγκρούσεις, που θα δυναμιτίσουν το κλίμα στο οικογενειακό πεδίο. Ήρθε η στιγμή να χαλιναγωγήσουμε ανασφάλειες και φόβους και να μην εκτονώσουμε αρνητικά συναισθήματα στους δικούς μας ανθρώπους, ρισκάροντας τις σχέσεις μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς