Ζώδια

Ζώδια σήμερα 03/08/2019

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/5: Μία ταραχώδης μέρα, που αποκαλύπτονται οικονομικά λάθη!

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 03 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Σάββατο σήμερα και η μέρα μπορεί να μας επιφυλάσσει έντονα ευαίσθητες και απρόβλεπτες στιγμές, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το βράδυ σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε καθημερινά ζητήματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε, καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Αργά το μεσημέρι το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε δουλειές και υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε και να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δείχνοντας δυναμισμό και επιμονή στην όποια προσπάθεια καταβάλλουμε.

Σελήνη στην Παρθένο: Η ανάγκη για προσφορά είναι διάχυτη

Με τη Σελήνη στην Παρθένο είναι γεγονός ότι προσπαθούμε να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε τους γύρω μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό κυρίως εστιάζεται στην καθημερινότητα και στη δουλειά μας, καθώς δείχνουμε σχολαστικότητα και τελειομανία στο να μπορέσουμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό και να είμαστε άψογοι. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να αγχωθούμε και να γκρινιάζουμε, κάτι που μπορεί να κουράσει τους γύρω μας και θα πρέπει να προσέξουμε για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Είναι επίσης πιθανό να επιλέξουμε να επικεντρωθούμε στη σωματική μας υγεία και να βάλουμε στο πρόγραμμά μας γυμναστική, άσκηση ή να αρχίσουμε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα μας δώσει ενέργεια για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Το μεσημέρι το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί την κατάλληλη διάθεση για να προσπαθήσουμε να λύσουμε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν και μας εκνευρίζουν. Η λογική και η ωριμότητα κυριαρχεί, βάζοντας στην άκρη το στρες που το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να δυναμιτίσει το κλίμα. Έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε θέματα σε εργασιακό επίπεδο, αλλά και στη σχέση μας, που μπορεί να την ταλανίζουν. Το βράδυ καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί η αντίθεση της Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα σε ότι αφορά εργασιακά θέματα ή τις επιλογές που πρέπει να κάνουμε και τελικά να απογοητευτούμε. Καλό είναι να χαρούμε το βράδυ χωρίς να προτρέξουμε σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσουμε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3