Ζώδια

Ζώδια σήμερα 03/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τρίτη σήμερα και οι υπερβολές μπορεί να σηματοδοτήσουν την ημέρα, καθώς η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη ενδέχεται να οδηγήσει σε συναισθηματικές και υλικές σπατάλες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να χάσουμε αποθέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και εντείνει τη μοναχικότητα, την καχυποψία και τους φόβους που κρύβονται μέσα μας. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές σε οικονομικό επίπεδο που θα μας αιφνιδιάσουν και θα εκτοξεύσουν την ανασφάλεια στα ύψη.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία: Προσοχή στις υπερβολές

Γεγονός είναι ότι η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο δεν είναι η καλύτερη της, καθώς επικεντρώνει την προσοχή της στις λεπτομέρειες και δεν αφήνει το συναίσθημα να επιβληθεί. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει τις υπερβολές και δεν αποκλείεται να υπάρξει επικριτικότητα και γκρίνια προς το σύντροφό μας για πράγματα που δεν πρέπει, αυξάνοντας τη νευρικότητα στο έπακρο. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι δεν θα πρέπει να προβούμε σε έξοδα, γιατί δεν αποκλείεται να προβούμε σε περιττές αγορές και αυτό να μας οδηγήσει στο να βγούμε εκτός προϋπολογισμού. Ας αφήσουμε την ημέρα να περάσει, για να μπορέσουμε να δούμε με αντικειμενικότερο μάτι τι είναι αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε.

Η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην Παρθένο εξακολουθεί να είναι απόλυτη και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία έντονη καθημερινότητα με πολλές εργασιακές υποχρεώσεις που αυξάνουν το άγχος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό κάνοντας εντονότερες από ποτέ τις ανασφάλειες, τους φόβους και τα απωθημένα που έχουμε μέσα μας. Επικεντρωνόμαστε στο να βρούμε λύσεις σε ζητήματα οικονομικής φύσεως, κυρίως σε ότι αφορά τρίτους ή να κινηθούμε επιχειρηματικά σε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή, καθώς η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση μας.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικά γεγονότα που θα αλλάξουν τη ροή των οικονομικών μας πλάνων. Προσοχή όμως γιατί η ανάγκη να επιβληθούμε και να ελέγξουμε το ταίρι μας γίνεται εντονότερη από ποτέ, αλλά η αντίδραση θα είναι απότομη, επιθετική και εριστική και αυτό θα μας οδηγήσει στο να αντιπαρατεθούμε με έντονο τρόπο. Για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις καλό είναι να δώσουμε στο σύντροφό μας τον χώρο και το χρόνο που χρειάζεται, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς