Ζώδια

Ζώδια σήμερα 03/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 3/11.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω ενεργοποιώντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη απογειώνει τη διάθεση και οδηγεί στη διασκέδαση τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Το φλερτ, το ξεφάντωμα, η αισιοδοξία κυριαρχούν και δίνουν την αίσθηση ότι μπορούμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ζωής μαζί με την παρέα, το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Σελήνη εξάγωνο Αφροδίτη: Αισιοδοξία και κέφι απογειώνουν τις στιγμές.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω το πρωί και μπορεί να μας προβληματίσουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουμε αναλάβει και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία μας. Καλό είναι να μην το επιτρέψουμε τη συγκεκριμένη μέρα, αφού είναι η δεύτερη μέρα του Σαββατοκύριακου και μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστούμε για να αφήσουμε πίσω μας ότι θυμίζει την καθημερινότητα και ζητήματα που πρέπει να λυθούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το πρωί σε ότι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, καθώς πιθανή κατήφεια μπορεί να τις επηρεάσει και να μας οδηγήσει σε αποστασιοποίηση από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως στις φιλικές παρέες. Θέλουμε να επικοινωνήσουμε με φίλους, να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους, να συζητήσουμε για θέματα που από κοινού μας απασχολούν, να εκφράσουμε απόψεις και σκέψεις που μπορεί να είναι πρωτοποριακές και να ενδιαφέρουν τους γύρω μας. Είναι σημαντικό για εμάς να ενταχθούμε σε συλλογικές προσπάθειες και ομαδικές δράσεις, μια και η συμμετοχή από κοινού σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να υπάρχουν μας δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε με τα πρόσωπα που πιθανόν να διαφωνήσουν μαζί μας, επειδή οι αντιδράσεις μας μπορεί να είναι αλαζονικές και απότομες και να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς να υπάρχουν πραγματικοί λόγοι.

Στο καλό κλίμα της ημέρας συμβάλλει και το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Τοξότη που δημιουργεί ιδιαίτερη αίσθηση χαράς, αισιοδοξίας και θετικής σκέψης. Αυτό εκδηλώνεται σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθούμε είτε φιλικό είτε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού μας κύκλου. Δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε μία απόδραση με την παρέα μας, καθώς απολαμβάνουμε την ύπαιθρο βιώνοντας αγαλλίαση. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή, καθώς απολαμβάνουμε την παρέα του συντρόφου μας και το αισθησιακό παιχνίδι που μπορεί να απογειώσει τη διάθεσή μας. Ας χαρούμε αυτήν την τελευταία μέρα του Σαββατοκύριακου διασκεδάζοντας και ξεφεύγοντας από ότι μπορεί να μας περιορίζει και να μας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς