Ζώδια

Ζώδια σήμερα 04/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους διευκολύνοντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της
Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) να αυξήσουν κατακόρυφα την κοινωνικότητα τους και να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσουν όμορφα με τους γύρω τους.

Η Σελήνη στους Διδύμους, σε ένα επικοινωνιακό ζώδιο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνουμε παράλληλα πολλά πράγματα μαζί, καθώς το να ασχολούμαστε αποκλειστικά με ένα μόνο δημιουργεί ιδιαίτερα βαρετή ατμόσφαιρα και δεν καλύπτει την ανάγκη μας για πολύπλευρη δράση. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει με πολλά μέσα και είναι αυτό που τελικά επιδιώκουμε.

Τα τηλέφωνα δεν αποκλείεται να πάρουν φωτιά και να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που θεωρούμε ότι είναι πολύ κοντά μας και μπορούμε να τα συμβουλευτούμε ή να εκφράσουμε τις απόψεις μας για ζητήματα που τους απασχολούν. Σε επαγγελματικό επίπεδο, το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο είναι τα αντικείμενα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συμφωνίες και συνεταιρισμοί που έρχονται για να ανοίξουν μπροστά μας νέα μονοπάτια που θεωρούμε σημαντικά για εμάς.

Η Σελήνη το απόγευμα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και να αναγνωρίσουμε την πραγματική δυναμική του εαυτού μας. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να επικοινωνήσουμε όλα αυτά που νιώθουμε τόσο στο κοντινό μας περιβάλλον όσο και στο φιλικό περίγυρο.

Η εξαιρετικά θετική διάθεση και η πίστη στον εαυτό μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσουμε τα όνειρά μας με μεγαλύτερη θέρμη και να πραγματοποιήσουμε σημαντικά βήματα προς την επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχουμε. Σε αυτή τη διαδρομή δεν αποκλείεται να σταθούν δίπλα μας φίλοι, αδέρφια και πρόσωπα με τα οποία έχουμε άμεση επικοινωνία σε καθημερινό επίπεδο, καθώς φαίνεται να μπορούμε να πείσουμε τους γύρω μας γι’ αυτά που θέλουμε να κατακτήσουμε και δεν θα διστάσουν να γίνουν αρωγοί στην όποια μας προσπάθεια.

Γενικά, στα επαγγελματικά, οι θετικές πλανητικές όψεις υποστηριζόμενες από τον Κρόνο διευκολύνουν στο να βάλετε τις βάσεις για τα επόμενα βήματα που έχουν θετική έκβαση για εσάς. Τώρα μπορείτε να κατευθύνετε το καράβι προς όποιο λιμάνι εσείς θέλετε, με βάση τους στόχους και τα όνειρα σας, όποια και αν είναι αυτά. Στα αισθηματικά, θα θέσετε τις βάσεις για να έχετε μια συναισθηματική ηρεμία και να ξεπεράσετε τυχόν εντάσεις που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν ψάχνετε την αδελφή ψυχή, πείτε στο εαυτό σας σήμερα, ότι ο πρίγκιπας των ονείρων σας θα έλθει με τον έναν ή άλλον τρόπο, μόλις βρεθεί ο κατάλληλος που θα κλέψει την καρδιά σας!

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Κριοί είναι οι πιο τυχεροί σήμερα, εξαιτίας της εύνοιας του Ήλιου. Ακολουθούν οι Παρθένοι, και στη συνέχεια οι Σκορπιοί, χάρη στην υποστήριξη του Κρόνου.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Κριοί, είστε γεμάτοι λάμψη σήμερα, μια και ο Ήλιος αντανακλά πάνω σας το φως του, και θα τραβήξετε τα βλέμματα των Λεόντων. Η επιμονή και η ωριμότητα θα είναι τα βασικά στοιχεία που θα επιδείξουν πολλά Λιοντάρια σήμερα.

Σήμερα γιορτάζουν.

Ισίδωρος, Ιάσιμος

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς