Ζώδια

Ζώδια σήμερα 04/04/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 04 Απριλίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα το τρίγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο πρωταγωνιστεί και παροτρύνει τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) να εκφράσουν με αμεσότητα τις ανάγκες τους. Μάθετε λεπτομέρειες παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο με την πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το δικό σας ζώδιο.

Σε προσωπικό επίπεδο, η συγκεκριμένη αστρολογική όψη μας βοηθά να εναρμονίσουμε λογική και συναίσθημα εκδηλώνοντας την διάθεση για επικοινωνία που δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας. Πολλές μπορεί να είναι οι σημαντικές συζητήσεις στις αισθηματικές σχέσεις που θα ωθήσουν σε θετικά ξεκαθαρίσματα. Η σταθερότητα κυριαρχεί και στρώνει τον δρόμο για ευτυχισμένες στιγμές στην αγάπη. Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας. Αυτό απαιτεί μεθοδικότητα, σκληρή προσπάθεια, που συνδυαστικά με τις πρωτότυπες ιδέες μας, μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη. Το εμπόριο και ότι αφορά την επικοινωνία ευνοούνται, γι’ αυτό ας αξιοποιήσουμε τις όποιες ευκαιρίες μας δοθούν.

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Λέοντα, βελτιώνοντας τη διάθεση μας. Δεν αποκλείεται να επικεντρωθούμε σε ταλέντα και δράσεις που απογειώνουν το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού μας. Η ενασχόληση με παιδιά μας ευχαριστεί ιδιαίτερα, καθώς φαίνεται να βρίσκουμε μέσω αυτής την χαμένη μας παιδικότητα. Δεν αποκλείεται να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που θα ανεβάσουν το ηθικό μας. Είναι αυτό που μας βοηθά να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και να δούμε την θετική πλευρά της ζωής. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορούμε να χαρούμε κάθε λεπτό με το πρόσωπο που έχουμε δίπλα μας, αφού τα συναισθήματα είναι έντονα. Πάθος, έξαψη και αισθησιασμός κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώριο για αμφιβολίες και ανησυχία.

Ωστόσο, τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) θα πρέπει να προσέξουν, καθώς από νωρίς το πρωί ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενδέχεται να θολώσει την κρίση τους. Παραμονεύει ο κίνδυνος να ωραιοποιήσουν πρόσωπα και καταστάσεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Κάτω από αυτή την αστρολογική συνθήκη, οι αναμνήσεις επηρεάζουν την κρίση και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με ρεαλιστικούς όρους. Δεν είναι η καλύτερη όψη για σημαντικές αποφάσεις. Είναι κάτι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας σε περιπτώσεις συμφωνιών. Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συνθήκη για να έρθουμε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και φόβους. Αυτά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε. Προσοχή στην καθημερινότητα, αφού το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης επηρεάζει αρνητικά την δράση. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς