Ζώδια

Ζώδια σήμερα 04/08/2019

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/5: Μία ταραχώδης μέρα, που αποκαλύπτονται οικονομικά λάθη!

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 04 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Κυριακή σήμερα και μέχρι το μεσημέρι έχουμε την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας και δουλειές ρουτίνας. Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και γεγονός είναι ότι η γκρίνια είναι παρούσα. Είναι πιθανό να υπάρξει στρες που θα εκδηλωθεί στο περιβάλλον μας ή στη σχέση μας. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο Ζυγό αλλάζοντας άρδην την ενέργεια και κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη για κοινωνικότητα, επικοινωνία, φλερτ. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και πως θα επικρατήσει ηρεμία σε αυτές.

Σελήνη στο Ζυγό: Το «Εμείς» είναι αναντικατάστατο

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να μας δώσει την ώθηση να τακτοποιήσουμε αγγαρείες που πιθανά μας ενοχλούν, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να τις διεκπεραιώσουμε. Σημαντικό είναι να μην υποκύψουμε στο άγχος και την γκρίνια, γιατί είναι αυτά που μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστο κλίμα με το περιβάλλον, τους συναδέλφους ή το σύντροφό μας. Μας δίνει επίσης την ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σώμα μας, είναι η ιδανική ημέρα για να βάλουμε γυμναστική και άσκηση στη ζωή μας ή να αρχίσουμε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα μας γεμίσει ενέργεια και αντοχή για τις δυσκολίες του καθημερινού προγράμματος. Παράλληλα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα ομορφιάς για να περιποιηθούμε το σώμα μας και να νιώσουμε όμορφα.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και η ανάγκη για συντροφικότητα και αισθησιακό παιχνίδι επικρατούν, γι’ αυτό πιθανόν να επικεντρωθούμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η ανάγκη να υπάρξει ισορροπία στη σχέση ή τις συνεργασίες μας κυριαρχεί, αυτό όμως μπορεί να μας οδηγήσει στο να υποχωρούμε και να καταπιέζουμε τα θέλω μας. Είναι προτιμότερο να εκφράσουμε αυτό που πιστεύουμε και θεωρούμε ότι μας καλύπτει, διαφορετικά θα βρεθούμε εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις που δεν μας εκφράζουν. Η κοινωνικότητα και η ανάγκη για επικοινωνία σηματοδοτούν την εξωστρέφεια και πιθανό είναι να βρεθούμε σε παρέες, όπου με το σκέρτσο και το νάζι μας μπορούμε να κατακτήσουμε πρόσωπα που μας κινούν το ενδιαφέρον.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3