Ζώδια

Ζώδια σήμερα 04/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τετάρτη σήμερα με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε ακριβείας αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες να κυριαρχεί στο ουράνιο σκηνικό, δημιουργώντας το πλαίσιο για άκρως ρομαντικές στιγμές στην προσωπική μας ζωή και για νέες γνωριμίες που έχουμε τη διάθεση να εξιδανικεύσουμε. Από την άλλη, ο Άρης, ο Ήλιος και ο Ερμής στην Παρθένο συντονίζονται σε απόλυτο βαθμό, προκαλώντας ιδιαίτερα νεύρα και διάθεση για αντιπαραθέσεις σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις ή τη δουλειά. Ευτυχώς, η Σελήνη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας εφοδιάζει με ψυχικό σθένος και πάθος, αλλά και έντονο ένστικτο σε οικονομικά θέματα.

Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας: Προσοχή στις εξιδανικεύσεις προσώπων

Η αντίθεση της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή και μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες εντυπώσεις και κινήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Καλά θα κάνουμε να εκμεταλλευτούμε την ημέρα για να περάσουμε άκρως ρομαντικές στιγμές με το ταίρι μας, αλλά να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις όταν δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε οικονομικά θέματα, καθώς δεν αποκλείεται να ξοδέψουμε χρήματα σε ότι αφορά το σώμα και την υγιεινή του. Οι υπερβολές είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να διατηρήσουμε τη λογική μας και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε περιττά έξοδα που θα μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Παράλληλα, ο Άρης, ο Ήλιος και ο Ερμής σε στενή σύνοδο στην Παρθένο εντείνουν το άγχος και τη νευρικότητα σήμερα και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συναδέλφους μας, αφού δεν αποκλείεται να συγκρουστούμε και να εκφράσουμε λόγια που θα πληγώσουν και θα στενοχωρήσουν. Εάν δεν θέλουμε να απολογούμαστε προσπαθώντας να διορθώσουμε το δύσκολο κλίμα που έχουμε δημιουργήσει, καλό είναι να είμαστε εγκρατείς και να εκτονώσουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια σε γυμναστική ή κάθε άλλου είδους άσκηση που θεωρούμε ότι μας ταιριάζει.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε, γι’ αυτό ας μη διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες για την επίλυση τους. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρωτοβουλίες σε ότι αφορά επιχειρηματικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν και καλό είναι να εκμεταλλευτούμε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να μας δοθούν. Το πάθος που μπορεί να εκφραστεί στη σχέση είναι καταλυτικό και μας βοηθά να αφήσουμε πίσω πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να μας επηρεάσουν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς