Ζώδια

Ζώδια σήμερα 04/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 4/11.

Το τετράγωνο του Άρη στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει σήμερα κατακόρυφα την ένταση στις διαπροσωπικές σχέσεις και δημιουργεί κάποια προβλήματα στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), αφού η νευρικότητα και η επιθυμία επιβολής και χειρισμού δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό δημιουργεί ιδιαίτερο εκνευρισμό στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), επιβαρύνοντας το κλίμα.

Άρης τετράγωνο Πλούτωνας: Εξουσιαστικές τάσεις έρχονται στην επιφάνεια.

Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική μας ζωή, καθώς ανεβάζει κατακόρυφα ανταγωνιστικές διαθέσεις και συγκρουσιακές τάσεις και δεν αποκλείεται να επικρατήσει ένταση σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η διάθεσή μας να επιβληθούμε και να χειριστούμε τους γύρω μας γίνεται εντονότερη από ποτέ και είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις.

Καλό θα είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί θέλοντας να επιβάλλουμε και να χειριστούμε τους άλλους δεν αποκλείεται να ξεφύγουμε από το μέτρο του δυνατού και να οδηγήσουμε σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας στα άκρα. Η ψύχραιμη σκέψη και η έντονη διαίσθηση που μας διακατέχει θα είναι τα όπλα μας για να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να διατηρήσουμε τις ισορροπίες με το ταίρι και τους συνεργάτες μας.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας πια το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις, εξόδους με παρέες και συμμετοχή σε οργανώσεις και συλλόγους με αντικείμενα που μπορεί να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Η διάθεση της ομαδικής προσπάθειας είναι διάχυτη και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε στόχους και σχέδια που έχουμε και θέλουμε να επιτύχουμε. Δυσκολίες δημιουργεί το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό καθώς φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερες ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα που μπορεί να έχουμε και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν με ορμή τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και στην προσωπική μας ζωή ή σε οικονομικές συναλλαγές με πρόσωπα που έχουμε.

Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε εγκρατείς και να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, γιατί η εσωτερική διάθεση μας είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στο να αντιπαρατεθούμε με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο στη ζωή μας. Προσοχή γιατί η επιρροή της στις φιλικές σχέσεις μπορεί να είναι έντονη και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν και θα οδηγήσουν στην αποστασιοποίηση από σημαντικά πρόσωπα για εμάς. Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς