Ζώδια

Ζώδια σήμερα 05/04/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 05 Απριλίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Δίας συναντά σήμερα τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε μία καθοριστική σύνοδο που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) να προχωρήσουν σε μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή τους. Θα μάθετε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο με την πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το δικό σας ζώδιο.

Είναι γεγονός ότι ανεξάρτητα από το ζώδιο που ανήκετε, η συγκεκριμένη σύνοδος μας βοηθά στο να βρούμε το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να πάρουμε πρωτοβουλίες στη ζωή μας. Παράλληλα, μας δίνονται ευκαιρίες ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή. Δεν αποκλείεται δηλαδή να υπάρξουν προτάσεις που θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο σε επίπεδο κοινωνικής καταξίωσης. Οικονομικές διεκδικήσεις και στόχοι μπορούν να επιτευχθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο παρασκήνιο που μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία και τις κινήσεις μας.

Όσον αφορά τις νυχτερινές ώρες, η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στην Παρθένο, εννοώντας τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Αμέσως μετά την είσοδό της στην Παρθένο το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί εσωτερική συγκρουσιακή διάθεση στο επίπεδο των αναγκών μας. Καλό είναι να μην εκτονωθεί στο ταίρι μας και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε προσωπικά τα θέματα που μας αφορούν.

Ωστόσο, από νωρίς το πρωί τα πράγματα βελτιώνονται, αφού η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι μία συνθήκη που μπορεί να φέρει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα. Ξαφνικά θετικά γεγονότα μας αιφνιδιάζουν και μας βγάζουν από τη ρουτίνα. Στη δουλειά, η ανάγκη συντονισμού και κοινής δράσης μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά αποτελέσματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες οικονομικές εξελίξεις που θα μας ικανοποιήσουν.

Εν κατακλείδι, το συμπέρασμα της ημέρας είναι ότι αν αποφύγουμε τη νευρικότητα και αντιμετωπίσουμε με ηρεμία τις δυσκολίες και το άγχος της καθημερινότητας θα έχουμε μια υπέροχη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς