Ζώδια

Ζώδια σήμερα 05/07/2019

Το σήκωσε ξανά η Ελλάδα, 2-1 την Πορτογαλία!

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 05 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Παρασκευή σήμερα και ας δούμε τα πράγματα με μια αισιόδοξη ματιά, καθώς η τελευταία εργάσιμη μέρα για πολλούς σηματοδοτεί την έναρξη της ξεκούρασης και μάλιστα με άκρως χαρούμενο τρόπο. Η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι, τη διάθεση να ανοίξουμε τα φτερά μας, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε τη ζωή και την αγάπη. Η όψη 150 μοιρών (η γνωστή και ως χιαστί) που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να εκδηλώσει έντονες ευαισθησίες και διάθεση να βιώσουμε το παραμύθι, όμως αν αφεθούμε στη διαίσθηση μας είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί κανένας να μας πληγώσει.

Σελήνη στον Λέοντα τρίγωνο με Δία στον Τοξότη: Απογείωση της δημιουργίας και του πνεύματος

Το ζώδιο του Λέοντα συμβολίζει τη χαρά, την παιδικότητα, τη βάση της προσωπικότητας και ο δυναμισμός της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Παράλληλα όμως συμβολίζει και τη χαρά της δημιουργίας που μπορεί να εκδηλώνεται μέσω της τέχνης, της ηθοποιίας, μέσω οποιασδήποτε μορφής έκφρασης που μπορεί να μας βοηθήσει στο να εκδηλώσουμε τον πραγματικό μας εαυτό στο μέγιστο. Το ζώδιο του Τοξότη σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ανάγκη για διεύρυνση και την ανάπτυξη της πνευματικότητας μας που βοηθά στο να δούμε τη ζωή από διαφορετική σκοπιά και με μεγαλύτερη εμβάθυνση.

Πύρινα ζώδια και τα δύο συναντιούνται σε τρίγωνο σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και ο Δίας στον Τοξότη, βοηθώντας μας στο να αφήσουμε πίσω τις δυσκολίες που μπορεί να βιώσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Το τρίγωνο αυτό μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ανάγκης για να διευρύνουμε το πνεύμα και το νου, γι’ αυτό έχουμε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε έντονα σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, ημερίδες που επικεντρώνονται σε ενδιαφέροντα που μας αγγίζουν. Παράλληλα, μας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσουμε την ψυχή μας, να ερωτευτούμε, να φλερτάρουμε, να αφεθούμε στην χαρά της παρέας και στο ξεφάντωμα που μας απογειώνει.

Η όψη 150 μοιρών που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνει την αίσθηση ότι δημιουργείται ένα πέπλο ονειρικό γύρω μας, αλλά οι ευαισθησίες είναι έντονες. Η διαίσθηση μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να μας οδηγήσει σε κόσμους μαγικούς, ιδιαίτερα αυτούς που ενδιαφέρονται για το πνεύμα, τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό. Όμως, καλό είναι είμαστε προσεκτικοί σε πιθανές υπερβολές, καθώς η κατανάλωση ποτού παραπάνω από το συνηθισμένο δεν θα μας επιτρέψει να βιώσουμε την κάθε στιγμή συνειδητά και επί της ουσίας δεν θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε τη χαρά της παρέας και τη διασκέδαση.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3