Ζώδια

Ζώδια σήμερα 05/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 05 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Δευτέρα σήμερα και η Σελήνη στο Ζυγό βρίσκεται σε έντονη δραστηριότητα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποιες διακυμάνσεις στη διάθεση μας. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει το σύνθημα για να περάσουμε όμορφα με τους συνεργάτες μας. Η θετική αυτή αίσθηση ενισχύεται ακόμα περισσότερο αργότερα με το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη. Ωστόσο, το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και μας φέρνει αντιμέτωπους με ευθύνες που μπορεί να μας οδηγήσουν σε κατήφεια και εσωστρέφεια.

Σελήνη στο Ζυγό σε τετράγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερω: Ανάληψη ευθυνών

Το πρωί το εξάγωνο τη Σελήνη στο Ζυγό με την Αφροδίτη στο Λέοντα μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με συνεργάτες. Μπορούμε να δρομολογήσουμε νέες επαγγελματικές συνεργασίες που θα αποδώσουν αρκετά και σε οικονομικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που καλό είναι να εκμεταλλευτούμε. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη και ανεβάζει την αισιοδοξία και τη διάθεση να επικεντρωθούμε στη διασκέδαση, στην καλή παρέα.

Δεν αποκλείεται να κάνουμε σημαντικά βήματα προόδου σε ότι αφορά επαγγελματικά σχέδια και να επικεντρωθούμε στην προσωπική μας ζωή δίνοντας μια θετική ώθηση στη σχέση μας. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να υπάρξουν πού να δώσουν άλλη διάσταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό θα ανεβάσει κατακόρυφα την αισιοδοξία.

Το απόγευμα όμως, η διάθεση μας δεν αποκλείεται να αλλάξει καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μία όψη που λειτουργεί άκρως περιοριστικά στην ψυχολογία και μας οδηγεί στο να κλειστούμε στον εαυτό μας. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι πιθανές ευθύνες που αναλαμβάνουμε έρχονται για να μας ωριμάσουν και όχι για να μας ωθήσουν στην απαισιοδοξία.

 

Πιθανό είναι επίσης να γίνουμε σκληροί με πρόσωπα της οικογένειας ή με συνεργάτες μας και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα εν γένει στις σχέσεις μας. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να διαχειριστούμε με ηρεμία και λογική την ένταση που πιθανά μας διακρίνει και να μην αφήσουμε τίποτα να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικό οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς