Ζώδια

Ζώδια σήμερα 05/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Πέμπτη σήμερα και το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο. Η Σελήνη περνάει τον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία, τη διάθεση να διασκεδάσουμε και να επικεντρωθούμε στη χαρά της ζωής. Έχουμε την ευκαιρία να δούμε πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού μας περιβάλλοντος, αλλά και άτομα με τα οποία έχουμε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και απολαμβάνουμε τη συζήτηση μαζί τους.

Ερμής τρίγωνο Κρόνος: Τα σχέδια πραγματώνονται

Το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να διευθετήσουμε καθημερινά ζητήματα και να βάλουμε γερές βάσεις σε πιθανές επιδιώξεις και σχέδια που μπορεί να έχουμε για την καριέρα μας. Είναι ξεκάθαρο ότι η πολυαστρία στην Παρθένο (Άρης, Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) επικεντρώνει όλη μας την προσοχή σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας και εργασίες που μπορεί να έχουμε αναλάβει στη δουλειά και πιθανόν να μας απασχολούν.

Επίσης, ο Ερμής πρωταγωνιστεί σήμερα στο αστρικό σκηνικό, καθώς σχηματίζει τρίγωνο από την Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, παρέχοντας μας τη δυνατότητα να δώσουμε καθοριστικές λύσεις σε σημαντικά εργασιακά θέματα. Παράλληλα, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βάλουμε γερά θεμέλια σε επιδιώξεις και σχέδια που μπορεί να έχουμε και να αφορούν την επαγγελματική μας καταξίωση. Η γρήγορη και λογική σκέψη θα βοηθήσουν σημαντικά σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να χρειαστεί να πάρουμε. Ας εμπιστευτούμε το μυαλό μας και ας αρπάξουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις πραγματικές μας προθέσεις και τις επαγγελματικές μας ικανότητες.

Η Σελήνη έχει εισέλθει στον Τοξότη και λειτουργεί άκρως βοηθητικά, καθώς ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή μας και έχουμε την όρεξη να ξεφαντώσουμε και να φλερτάρουμε στο έπακρο. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να αδράξουμε την ευκαιρία για να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που πιθανά μας ενδιαφέρουν ή επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αφού η αμέλεια και η ανάγκη να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθη και να εκτεθούμε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς