Ζώδια

Ζώδια σήμερα 05/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 5/10.

Το Σάββατο η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει όλη μας την προσοχή στην καριέρα και σε πιθανές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουμε αναλάβει. Το άγχος αυξάνεται και μπορεί να οδηγήσει σε αδιαλλαξία και συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό εντείνει τη νευρικότητα, τη δυσκολία να δείξουμε κατανόηση πρώτα στις δικές μας ανάγκες και δευτερευόντως στων άλλων και αυτό εκδηλώνεται άμεσα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αργά το βράδυ η σύνοδος της με τον Κρόνο δημιουργεί κατήφεια και απαισιοδοξία, νιώθοντας ότι οι ευθύνες που έχουμε αναλάβει επιβαρύνουν την ψυχολογία μας.

Γεγονός είναι ότι η θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν είναι η καλύτερη δυνατή, επειδή βρίσκεται σε αδυναμία σε αυτό το ζώδιο. Μας ωθεί στο να αποστασιοποιηθούμε με ευκολία από τα συναισθήματά μας και να επικεντρωθούμε μόνο στο να αναρριχηθούμε και να επιτύχουμε στο επαγγελματικό πεδίο. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να γίνουμε σκληροί με τους γύρω μας, απόλυτοι και κυριαρχικοί. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιληφθούμε ότι ήρθε η στιγμή να αφήσουμε στην άκρη την ανάγκη να επιβληθούμε, καθώς είναι αυτή που μπορεί να μας οδηγήσει σε ρήξη με τους ανωτέρους μας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στην προσωπική μας εξέλιξη, γι’ αυτό ήρθε η στιγμή να σκεφτούμε πολύ καλά πριν αντιδράσουμε πώς πρέπει να διαχειριστούμε την κάθε κατάσταση.

Η ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας αυξάνεται περισσότερο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στο Ζυγό, μια όψη που μας οδηγεί στο να γίνουμε ακραία υποκειμενικοί και να μην αντιλαμβανόμαστε τα θέλω και τις απόψεις των άλλων. Παράλληλα πιθανά νέα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν θα είναι εύκολο να τα επιλύσουμε. Τείνουμε να ανακυκλώνουμε τις καταστάσεις, χωρίς να μπορούμε να καταλήξουμε πώς πρέπει να τις διαχειριστούμε και πως πρέπει να κινηθούμε.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο δημιουργώντας απογοήτευση, κατήφεια και πιθανή απαισιοδοξία για την πορεία των επαγγελματικών μας ζητημάτων. Αυτό όμως μπορεί να μην απηχεί στην πραγματικότητα και να είναι η έντονα φορτισμένη ψυχολογία μας αυτή που λειτουργεί επιβαρυντικά. Πιθανό είναι επίσης ευθύνες που έχουμε αναλάβει να νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί περίεργη η ψυχολογία μας θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή και δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθούμε από το σύντροφό μας, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς