Ζώδια

Ζώδια σήμερα 06/04/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 06 Απριλίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο τροφοδοτώντας με ενέργεια τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Θα ασχοληθούμε με μικρά καθημερινά πράγματα που μας απασχολούν και θέλουμε να τακτοποιήσουμε Αυτό ενδέχεται να μας προκαλέσει κάποιο άγχος, το οποίο με λίγη καλή διάθεση μπορούμε να ξεπεράσουμε.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη μας ωθεί να είμαστε άψογοι σε ό,τι έχουμε αναλάβει να διεκπεραιώσουμε. Αλλά η τελειομανία της Παρθένου φέρνει κούραση και αυτή με τη σειρά της φέρνει εκνευρισμό. Σε εργασιακό επίπεδο, πιθανές εμμονές να ταλαιπωρήσουν τόσο εμάς όσο και τους συναδέλφους. Είναι απαραίτητο να εμπιστευτούμε την ευστροφία που μας διακρίνει για να δώσουμε λύσεις. Έτσι θα βρούμε τις σωστές διεξόδους και θα αποφύγουμε τις εντάσεις. Καλά θα κάνουμε να αξιοποιήσουμε την ημέρα για λίγη άσκηση και αλλαγή πιθανών διατροφικών συνηθειών. Αυτό θα μας δώσει ενέργεια και θα βοηθήσει να ισορροπήσουμε ψυχολογικά.

Νωρίς το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το τοπίο και δημιουργεί προϋποθέσεις για λανθασμένες κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε αποφάσεις, καθώς το πιθανότερο είναι να μη μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε.

Μετά το μεσημέρι η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στους Ιχθύες ενισχύει τη νευρικότητα. Δεν αποκλείεται να έρθουμε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Αυτό μπορεί να προκληθεί, καθώς δεν θα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε άμεσα αυτά που θέλουν να εκφράσουν οι άλλοι. Ο συναισθηματισμός προσπαθεί να ισορροπήσει με τη λογική, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δείξουμε κατανόηση και να μην αντιδρούμε χωρίς να είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε καταλάβει καλά αυτά που ακούσαμε.

Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω αλλάζει ριζικά τη διάθεσή μας. Μας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε επαγγελματικές δυνατότητες που μας δίνονται. Στα αισθηματικά, μπορούμε να λύσουμε θέματα της σχέσης μας που πιθανόν μας προβληματίζουν. Έτσι αφήνουμε πίσω την ένταση της ημέρας και επικεντρωνόμαστε να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι μας ή να έχουμε μια ευχάριστη επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς